odiše stilom!

Melanija i Brižit Makron definitivno su dobile oštru konkurenciju: Hulijana Avada nova modna ikona među ženama političara

0

Hulijana Avada, supruga argentinskog predsednika Maurisija Makrija poznata je po svojoj egzotičnoj lepoti koju duguje sirijsko-libanskim korenima i istančanom modnom ukusu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Gde god se pojavi ova prelepa Južnoamerikanka, prate je zadivljeni pogledi jer Hulijana Avadas neverovatnom lakoćom slaže stajlinge kojima se nema šta prigovoriti.

 

 

Zanosna Argentinka ponovo je potvrdila svoju titulu kraljice stila i prilikom svečane večere upriličene povodom poseta Argentini norveškog kraljevskog para, kralja Haralda i kraljice Sonje.

 

foto: Profimedia

Avada, koja se može pohvaliti zavidnom figurom, za ovu je prigodu odabrala odličnu kombinaciju: crni top bez rukava i suknju sa zlatnim prugama.

 

Jednostavan autfit začinila je modernim metalik salonkama i torbom bež tonova, a celokupni fantastični izgled Hulijana je dodatno ulepšala prepoznatljivom frizurom složenom u šarmantni polurep.

 

foto: Profimedia

I ovim mladalačkim stajlingom, Hulijana je potvrdila da je po pitanju mode jedina je prava konkurencija Melaniji Tramp i Brižit Makron.

 

Argentinska prva dama ima sjajan modni ukus, što nimalo ne čudi ako se zna da njena porodica poseduje tekstilno carstvo u sklopu kojeg se nalazi poznati argentinski brend "Awada".

 

Poređenjes neponovljivom Džeki Kenedi lepa brineta smatra preteranim:

 

Džeki je bila ikona jedne ere, ali imam osećaj da sam ja ipak daleko od nje. Odabrala sam da budem autentična, da imam svoj stil i da se ne upoređujem ni sa kim."

 

 

 

 

makonda-tracker