prepoznajete li sebe?

Ovakve devojke su svim muškarcima dosadne: Momci otkrivaju s kakvim devojakama nikad neće poželeti ništa ozbiljno

0

Kako nikad ne biste dobile epitet dosadne devojke, čitajte kakve ne treba da postanete!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dosadna si - kada bismo napravili listu najgorih stvari koje možete reći devojci, ovo bi bilo pri samom vrhu. Činjenica je da muškarcima devojke često postaju upravo to - dosadne, a nama su otkrili i najčešće razloge zbog čega.

 

Ako se ovako ponašaš, brzo ćeš ga izgubiti: 5 znakova da si baš ti toksična osoba u vašoj vezi (ANKETA)

 

#1 Devojke koje ne isprobavaju nove stvari

 

Muškarci vole devojke otvorene za nova iskustva, a ako su s nekom koja ne želi da isproba nove stvari i doživljaje, jednostavno će im dosaditi.

 

#2 Devojke koje ne slušaju

 

Devojke koje samo pričaju o sebi i ne slušaju druge vrlo brzo postaju dosadne muškarcima. Muškarci vole da osete da im se devojke divi, a ako ih ne sluša, osećaj je upravo suprotan.

 

foto: Profimedia

#3 Devojke koje preuzimaju njihovu ličnost

 

Česta pojava kod devojaka koje nemaju izraženu ličnost je preuzimanje ličnosti svog partnera. Neke to rade nesvesno, neke kako bi se više svidele muškarcu, a muškom rodu to je najčešće neprivlačno jer ne žele nekoga s kim se mogu poistovetiti, nego nekoga u koga se mogu zaljubiti.

 

Muškarci primećuju svaku sitnicu u krevetu, ali o ovih 5 nikada ne kažu ni reč

 

#4 Devojke koje šalju previše poruka

 

Činjenica je da devojke jednostavno više vole dopisivanje od muškaraca, a činjenica je i da često znaju da preteraju s tim. Muškarcima to vrlo brzo postaje dosadno jer više vole da love devojku, nego da osete da devojka lovi njih.

 

#5 Devojke koje nemaju svoj život

 

Devojke koje se u vezi posvete isključivo muškarcu jako brzo postaju dosadne. Muškarci preferiraju devojke koje imaju ispunjen raspored i bez njih, a one koje se zalepe za njih jednostavno smatraju nezanimljivima.

 

makonda-tracker