Nije sve u fizičkom izgledu

5 osobina zbog kojih ćete biti privlačne SVAKOM muškarcu

0
Naravno, muškarce može privući fizički izgled žene, ali postoji mnogo više stvari od izgleda koje vas čine privlačnima…
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Strastvenost oko onoga što radite

 

Ne morate raditi u organizaciji koja se bori za zaštitu ugroženih životinjskih vrsta. Međutim, kada s ponosom obavljate neki posao i vrlo ste dobri u tome, muškarcima je to vrlo privlačno.

 

Poštivanje porodice

 

Poštivanje porodičnih veza i tradicija stvar je koja je muškarcima vrlo privlačna. Većina njih misli da, ukoliko nemate razvijen odnos poštivanja prema sopstvenoj porodici, to automatski znači da se nećete odnositi s poštovanjem ni prema njihovoj.


Greška koja ih odbija: Ovo muškarci nikako ne vole da vide na ženi!

 

Ne zapostavljate sopstveni život

 

Nijedan muškarac ne voli da bude odbijen, ali kada mu odgovorite ne možete da se nađete s njim, jer ste već isplanirali izlazak s prijateljicama, rodbinom ili želite da provedete vreme čitajući knjigu, on će vas više poštivati i smatrati privlačnijima.

 

Otkrivamo: Neobične stvari koje pale muškarce

 

Nezavisne ste

 

Muškarcima su privlačne žene koje su nezavisne, imaju svoj život i svoje “ja”. Pa, bar velikoj većini muškaraca…

 

Osmeh

 

Osmeh vas čini privlačnima na dva načina: fizički (ko još ne voli da vidi lep, širok osmeh?), ali i emocionalno – kada se smejete ostavljate utisak srećne osobe, a srećne osobe mnogo su privlačnije od osoba koje konstantno brinu oko nečega. Zavodljivost je podstaknuta srećom, toplinom i živahnošću – sve su to stvari koje donosi smeh!

 

Koliko ispunjavate: 57 stvari koje ženu čine nepopravljivo seksepilnom
 

Smisao za humor

 

Ovo je, ujedno, jedna od najprivlačnijih osobina koju žena može imati. Ukoliko ste se u stanju da se iskreno smejete njegovim šalama, ali i “uzvratiti” istom merom, dobra (i zabavna) veza je zagarantovana!


 

makonda-tracker