IZUZETNO JE PRIVLAČAN

IZLUĐUJE I ONE NAJIZBIRLJIVIJE! Ovom mirisu muškarci jednostavno NE MOGU DA ODOLE, a ne košta NIŠTA

0

Nauka kaže — godinama pravimo veliku grešku

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Naš nos nekada odlučuje umesto nas! Ova osobina posebno dolazi do izražaja kada odlučujemo da li nam je neko simpatičan, da li ga volimo ili ne. Uz izgled i karakter muškarca, još jedan faktor igra bitnu ulogu u tome hoće li nam on biti privlačan ili ne.

 

Naime, reč je o ljudskom mirisu. Svaka osoba ima svoj poseban i jedinstven miris, koji nam služi da se "namirišemo" međusobno, da se prepoznamo.

Međutim, pre nego posegnemo za raznim parfemima i dezodoransima, treba da imamo na umu da ne smemo da preterujemo. Jer jedan sasvim poseban miris na nama jako privlači muškarce.

 

Feromoni su ključ


Svaki čovek svakodnevno proizvodi feromone. To su neurotransmiteri koji u prirodi imaju finkciju da probude instinkte čoveka ili životinja kako bi reagovali na određena dešavanja. Oni se proizvode bez našeg uticaja i tako stvaraju naš jedinstven miris. Druge osobe nesvesno mogu da osete taj miris i zavisno od njega da analiziraju da li im neko odgovara ili ne.

 

foto: Shutterstock

Izbegavajte previše parfema


Ako se "okupate" u parfemu, otežaćete priliku da te potencijalni partner "namiriše". Istovremeno time delujete na svoje čulo mirisa, pa niti vi nećete biti u mogućnosti da prema mirisu pronađete idealnog muškarca. Zbog toga muškarci ne vole kad žene imaju puno parfema na sebi, nego im je najdraži naš prirodan miris.

 

Ne treba se odreći parfema, već treba birati lagane mirise koji neće prekriti prirodan miris, nego će ga nežno naglasiti.

 

 

makonda-tracker