POTAJNE ŽELJE

Privlače vas STRANCI? EVO šta to govori o VAŠOJ LIČNOSTI!

0

Ne potiskujte duboke želje koja vas mogu odvesti u neistražene predele.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Osećate da vam u ljubavnom zanosu nedostaje različitosti, uzbuđenja i strasti?

Onda je moguće da ste baš vi osoba koju privlače muškarci različite kulture. Ne brinite se, ovaj podatak uopšte nije razočaravajući, već vas može odvesti na vrlo neistražena mesta, na kojima ćete spoznati svoju ličnost. 

Da se suprotnosti privlače govori i podatak da se čak  65% emotivnih veza ljudi različitih nacionalnosti kruniše brakom. Svaka neistražena situacija u životu za nas može predstavljati izazov, tako i kada upoznate osobu druge nacionalnosti, a ona vas osvaja na neki specifičan način, na koji niste navikli od svojih sunarodnika. Izgovara vam "Volim te" na prefinjenom  jeziku, koja  pogađa pravo u metu. 

Moja rođaka Ines često ponavlja: "Uzbuđuje me čak  i kada pomislim da sam u krevetu sa čovekom druge vere." Nikada mi nije bilo jasno, čega tu ima toliko mitičnog, a ona veli "Englezi su najbolji ljubavnici, Italijani džentlmeni, a Šveđanima pristaje titula najgalantnijih muškaraca, pa kako onda da im odolim."

Ima i nas koje to nikada nije privlačilo, ali moramo priznati da svakako može uzburkati strasti i od emotivnog odnosa napraviti nesvakidašnju ljubavnu bajku.

Takođe, multikulturalnost u kojoj se nalazite može pozitivno uticati na vašu otvorenost prema ljudima, prihvatanje drugih običaja, istraživanje novih mesta, koje su za vas ranije bile imaginarne. Na ovu konstataciju Ines dodaje: "Da vi znate kakav je osećaj kada sletite na Štokholmski aerodrom i dočeka vas plavušan sa pegicama na nosu i izusti "Hey pretty". 

Ukoliko sebe i pored ovih uverenja vidite sa strancem, otkrivamo vam šta to govori o vašem karakteru: 

 

1. Ekstrovertna ste osoba, koja pleni pozitivnom energijom. 

 

2. Zamaraju vas već viđenje stvari, te vaš istraživački duh preovlađuje

 

3. Rođeni ste avanturista i svoj život ste spremni podrediti interesantnim situacijama.

 

4. Osoba ste širokih shvatanja, koja želi upoznati svaku različitost i kulturnu vrednost. 

 

5. Težite da govorite što više jezika, kako bi za vas "neistraženo" predstavljalo relativnu kategoriju. 

 

6. Žudite za putovanjima i promenom životnog prostora, jer za vas život na jednoj lokaciji ne predstavlja dovoljnu motivišuću moć. 

 

foto: Shutterstock

Zato budite sigurni i pokažite svoje finitete. Krenite u potragu za svojom srodno dušom, pa makar se ona nalazila i u Južnoafričkoj republici. 

Ako je mogla Ines, možete i vi.

Nisam vam rekla, udala se za Španca ovog leta. Planiraju da otvore tavernu. Madrid je kaže "njen novi dom." 

 

 

makonda-tracker