prava istina

I drugarice primećuju, ali ti nikada neće reći: Odabir dečka odaje mnogo više nego šti misliš (FOTO)

0

Evo šta odabir parnera govori o tvom karakteru... 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Verovale ili ne, kada svog novog dečka predstavite javnosti, otkrivate i mnoge svoje karakteristike. Pronađite svog parnera među navedenim tipovima i saznajte kakav utisak ostavljate. 

 

Šta znači njegovo ćutanje? 10 istina koje vam nijedan muškarac nikada neće reći (FOTO)

 

Narcis

 

Ovaj momak je uvek u centru pažnje, najglasniji je i uvek je zaljubljen u sebe. Kada ga prvi put ugledaš njegov šarm će te oboriti s nogu. Međutim, tek u vezi on pokazuje i svoju ružnu stranu - moraš ga stalno obasipati komplimentima i deliti njegovo mišljenje o drugima koje je uglavnom negativno.

 

Šta on govori o tebi?

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

foto: Profimedia

 

Devojke koje biraju ovakve tipove su često i same narcisoidne. Ovakvi ljudi se međusobno privlače, a jednom kad započnu vezu, ona se pretvara u jedno neobično takmičenje - ko će biti lepši, bolji i ko će dobijati više pažnje od drugih.

 

Druga devojka nikada nije pravi problem: 5 najvećih neprijatelja vaše ljubavi (FOTO)

 

Emotivno nedostupan

 

Ovaj tip ne voli da pokazuje osećanja, te ti se čini da nije spreman na vezu. Ukoliko želiš da planiraš budućnost sa njim, on ti nikada neće otkriti svoje planove. Voli svoju slobodu i drži te podalje od sebe.

 

Šta on govori o tebi?

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Profimedia

 

Devojke koje biraju ovakve momke imaju osećaj da ne zaslužuju bolje. One nemaju dovoljno samopouzdanja da u ovakvoj vezi prelome i kažu: Ja zaslužujem bolje.

 

Hladne ste, imate previše muškaraca oko sebe samo su neki od razloga zašto vam momci ne prilaze (FOTO)

 

Mister "Popravi me"

 

Znaš da nije dobar za tebe, ali se trudš da ga promeniš i prilagodiš sebi. Kad započnete vezu, imaš osećaj kao da je on tvoj projekat koji ćeš dovesti do savršenstva.

 

Šta on govori o tebi?

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

foto: Shutterstock

 

Imaš stalnu potrebu da popraviš nešto i da dokažeš sebi da si dobra osoba. Verovatno postoji nešto u tvojoj prošlosti zbog čega se osećaš loše i što ti je poljuljalo samopouzdanje.

 

Zauzet dečko

 

Ima devojku, ili još gore - ima ženu. Ipak, neopisivo te privlači. Moraš se pomiriti sa činjenicom da ćeš uvek biti na drugom mestu, čak i ako ostavi sve zbog tebe, njegovo interesovanje će opasti jer više nisi zabranjeno voće.

 

Ovakve devojke su svim muškarcima dosadne: Momci otkrivaju s kakvim devojakama nikad neće poželeti ništa ozbiljno

 

Šta on govori o tebi?

 

Ukoliko prihvataš činjenicu da ćeš uvek biti na drugom mestu u njegovom životu, to znači da nemaš poštovanja prema sebi. Potajno se nadaš da će ostaviti devojku ili ženu zbog tebe, ali istovremeno veruješ da ne zaslužuješ muškarca koji je samo tvoj.

makonda-tracker