prepoznaćete se

Zbog njih srce brže kuca: 10 tipova muškaraca u koje ćete se zaljubiti NA PRVI POGLED!

0
Verovatno je da ćemo u nekom periodu života osetiti leptiriće prema nekom od pripadnika suprotnog pola iz ovih kategorija
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Postoje dve škole mišljenja o tome koliko puta se zaljubljujemo u životu. Prva je da se to događa samo jednom i da postoji samo jedna prava ljubav.Druga je da se zaljubljujemo više puta, prolazeći kroz razne faze našeg razvoja. Opšte je poznato i da nismo jednako zaljubljivi i otvoreni za ljubav. Neki od nas u ljubavnom životu više cene stabilnost a neki drugi raznovrsnost ili se to menja zavisno od godina.

 

1. Brat tvoje prijateljice

 

Da li vam se desilo da vaša drugarica ima brata koji ide u srednju školu a vi ste osmi razred ili vi ste srednjoškolke a on je student? To su godine kad su tinejdžerke zrelije od svojih vršnjaka pa ih privlače ti zgodni, zreliji i ozbiljniji stariji momci.I tako, postali ste čest gost kod drugarice, sa povremenim upadima u sobu tajne simpatije da bi se videli posteri koje ima na zidu, poljubio jastuk na kom On spava ili da se pomiriši ona njegova majica što mu super stoji.

 

Stara legenda o čoveku i mudracu otkriva: Evo šta treba da uradite da biste sreli ljubav svog života!

 

2.Najbolji drug tvog brata

 

Zabranjeno voće je mnogima najslađe pa tako ni vi niste odoleli iskušenju da muvate prijatelja svog brata. Nije vam bilo jasno zašto bi neko provodio toliko vremena s tim vašim bliskim srodnikom čudnih osobina kad ste tu vi, u svemu bolji izbor.Ova simpatija je doprinela razvoju vaših organizacionih sposobnosti i umeća pregovaranja sa bratom sa ciljem vašeg prisustva u njihovim akcijama.

 

3. Konobar, barmen

 

I onda jednog dana gledali ste film Koktel i Toma Kruza i učinilo vam se baš kul da se i vama desi tako neka kombinacija. Ili ste primetili zgodnog, simpatičnog i ljubaznog momka u obližnjem kafiću koji pravi fenomenalne koktele i uvek vam uputi dodatni osmeh ili neku lepu reč, retkost u vašim mladim godinama kad vas niko ne razume kod kuće a škola pogubno utiče na vašu psihu.I tako krećete sa flertom a vi i vaše najbolje drugarice ste redovni gosti u tom kafiću što je doprinelo i razvoju ekonomije u vašem mestu i prosperitetu vlasnika tog ugostiteljskog objekta.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker