oživite leptiriće

Oživite staru strast: Samo 5 koraka vas deli od ponovnog zaljubljivanja u partnera! (FOTO)

0
Svima se barem jednom desilo da u vezi naiđe taj period kada se udaljite od partnera. Međutim, uz ovih 5 saveta ćete uvek biti zaljubljeni kao prvog dana!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svaka veza ima svoje uspone i padove, a kada zagusti, padovi se zaredaju i romansa zagasi to ne znači da trebate odmah dići ruke i odustati.

 

Baš suprotno, tada je pravi trenutak da poradite na svojoj vezi i ponovo vratite romansu. Stoga vam donosimo pet načina kako upravo to i učiniti.

 

1. Češće dodirivanje


Fizički dodir je vrlo važan faktor u uspostavljanju bliskosti. No, neretko se njegova važnost zanemaruje. Češće dodirivanje nego inače svakako može pomoći pri stvaranju nove iskre u vašoj vezi.

 

Nisu ni bujne grudi, ni savršene crte lica: Evo na šta ZAISTA muškarci padaju!

 

No, to ne znači da treba preterivati. Ponekad su i suptilni znaci privrženosti dovoljni te mogu učiniti razliku. Držanje za ruke ili poljubac u obraz puno znače.

 

2. Planiranje zajedničkog vremena


Nemojte misliti da romantika sama od sebe nastane. Kao i za većinu stvari u životu, i u dobru vezu treba uložiti trud i rad. U ovome slučaju reč je izdvajanju vremena za vašeg partnera.

 

Zbog porodičnog života i poslovnih obveza često zaboravite na romantiku, no njena važnost je velika za održavanje zdrave veze. Stoga, isplanirajte nekoliko puta mesečno vreme koje će biti samo za vas i vašeg partnera poput odlaska u bioskom, na koncert ili pak zajedničkog kuvanja večere.

 

3. Romantična putovanja


Ne treba potcenjivati snagu putovanja i zajedničkog odmora. Odmor samo za vas dvoje zasigurno će pomoći učvrstiti vaš odnos i zaiskriti romansu.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker