proverite

Stručnjak za veze otkriva: Ovo je najbolji pokazatelj da li ste vi i vaš partner stvoreni jedno za drugo!

0
Svi u vezama strahuju hoće li njihova ljubav imati budućnost i kako će ona izgledati. Ali ovaj stručnjak za veze kaže da se to može prosuditi po ovoj ključnoj stvari.
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Džejms Pris, guru za ljubavne veze, kaže da postoji jedan znak koji će definitivno otkriti da li su dvoje ljudi stvoreno jedno za drugo i hoće li ta veza potrajati.

 

- Ako to imate, ne puštajte lepšu polovinu - savetuje on.

 

To je fantastičan smisao za humor, zaključio je Pris, na osnovi svog dugogodišnjeg rada sa parovima.

 

- Kad se poklope dva smisla za humor, moći ćete videti smešnu stranu svih situacija u kojima se nađete, i inače ćete biti puno opušteniji i lakše ćete prihvatiti sve što vam život donese. Bićete opušteniji i eventualne svađe i rasprave će se lakše razrešiti ako oboje vidite smešnu stranu stvari - objasnio je Pris.

 

Ove stvari nikako ne smete prećutati partneru: Mali vodič za slatke laži u vezi (FOTO)
 

Džejms nadodaje da je humor i jedan od znakova više inteligencije, pa je stoga i odličan kvalitet kod potencijalnog partnera.

 

- Ali, kako bi veza funkcionisala, humor mora biti pozitivan, kao pričanje viceva ili smešnih priča. Ovo je vrsta humora koja podstiče sreću, potencira blagostanje i privlači druge ljude. Cilj je pronaći zajedničke smešne teme koje će poboljšati raspoloženje - objašnjava Pris.

 

Kratak put do muškog srca: Ukoliko usvojite ovaj savet, postaćete NAJPAMETNIJA žena u njegovom životu!

 

- Kada možete zajedno da se smejete istim stvarima, prirodno ćete se povezati i biti još jači par - dodaje ovaj guru.

 

makonda-tracker