zadržite ih za sebe

Ni najboljoj drugarici: 4 stvari o dečku koje ne treba da govorite NIKOME

0
Skoro je pa nemoguće za svaku devojku da ne ispriča svojoj najboljoj prijateljici, ili prijateljicama, sve što se novo dešava u vezi. Uostalom, koja bi bila radnja scenarija Seksa i grada da toga nema?!
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ipak, postoje neke stvari koje treba zadržati između vašeg dečka - i vas. Bez obzira koliko ste bliski sa svojom prijateljicom / prijateljicama.

 

Kada nemate seks

Dakle, kada vaš dečko i vi prolazite kroz period kada baš ne upražnjavate seks toliko intenzivno - na primer, nekoliko meseci. Scenario ide ovako: kažete prijateljici, a ona na to kaže “A, to je normalno. Ja i moj dečko isto tako - 4 meseca već suša!” Inače bi bilo normalno da takvo nešto podelite sa nekime, ali, Irina Firstein, njujorška terapeutkinja za parove kaže da to nije dobro.

 

Ovako ga sigurno nećete osvojiti: 5 stvari zbog kojih vam se neće vratiti

 

Ovaj tip komentara će problem učiniti normalnim, umesto da bude problem koji treba rešiti. Vaša prijateljica želi da vam pomogne, a zapravo vam odmaže jer nema stručno znanje u ovakvim situacijama, i ne može vam dati konstruktivno rešenje. Može vas jedino utešiti", objašnjava Firstein.

 

Kada vam partner otkrije svoju seks fantaziju

U trećoj sezoni serijala Friends (Prijatelji), cela epizoda je posvećena tome kako Rejčel odaje Fibi Rosovu fantaziju o Princezi Leia, a Ros je logično ljut kada čuje da njegova maštanja zna i neko treći. Njegova ljutnja je opravdana, kaže seksualna terapeutkinja Vanesa Marin.

 

 

Većina nas ima fantazije o kojima im nije prijatno da raspravljaju sa bilo kim; to što nam se neko poverava o svojim seksualnim fantazijama, to treba shvatiti ozbiljno i kao veliku stvar," kaže Marin.

 

Stoga, suzdržite se i zadržite tu informaciju za sebe. Uostalom, kako biste se vi osećali da on sa svojim prijateljima podeli neku vašu seksualnu fantaziju?

 

foto: Shutterstock

Kada je neko od vas neveran

Bilo da se radi o emocionalnoj ili fizičkoj neveri, sve što se dogodilo između vas i vašeg partnera, treba ostati među vama", kaže nam Firstein.

4 stvari koje morate da izbegavate ako želite da ga zadržite za ceo život

 

Česta je pojava da to želite da podelite s nekim, ali Firstein kaže da time možemo promeniti njihovo mišljenje o vašem partneru. Vaša mama ili prijateljica može biti rame za plakanje u slučaju da se rastanete - što je dobro, ali ako se odlučite da mu oprostite stvari će se zakomplikovati.

 

Iz razloga što drugi znaju, moraćete da se suočite s njihovim osećajima, najčešće nerazumevanja, mržnje prema vašem partneru, neodobravanju i osudama, i to često dugi period vremena", kaže Firstein.

 

Samo zamislite da ostanete zajedno uprkos tome što vas je on prevario,i jednog dana sa svojom porodicom i prijateljicama (koje znaju) imate zajednički Božićni ručak. Samo probajte da zamislite tu scenu. Jasno?

 

Kada vaš partner ima miris, ukus, veličinu penisa koju niste očekivali

Kada se nekim počnete da se viđate, naravno da ćete sočne detalje o telu parnera podeliti sa svojim najboljim prijateljicama," kaže Marin.

 

Svako je imao razgovor s najboljim drugaricama u stilu: “I, kakav mu je?” Međutim, ako taj vaš novi partner postane vaša stalna veza, stvari se (opet) komplikuju.

 

Zbog jedne ćete mu se smejati: 7 stvari koje muškarac pomisli kada se prvi put skinete pred njim

Kad-tad, vaše prijateljice će upoznati vašeg novog dečka i on bi bio zgrožen da shvati da vaše prijateljice znaju sočne detalje," tvrdi Marin.

 

To, naravno, ne znači da ne smete pričati apsolutno ni o čemu, najverojatnije bi mu bilo drago kad biste rekli da je sjajan u krevetu (bez detalja), ali ako je to nešto zbog čega bi mu moglo biti neprijatno (kao što je naprimer mali penis), zadržite to za sebe.

 

makonda-tracker