Ovo će svima otvoriti oči

Jedna od najvažnijih životnih lekcija dolazi pravo iz serije Seks i grad: Sve o bivšim ljubavima (FOTO)

0
Nema ljubitelja serije "Seks i grad" koja (svaki) raskid Keri i Zverke nije proživljavala emotivno... Međutim, da li ste znali, da smo u jednoj sceni koja je usledila nakon što su njih dvoje raskinuli prvi put, imali priliku da čujemo važnu lekciju o preboljevanju izgubljene ljubavi?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dame iz "Seksa i grada" provele su dosta vremena razgovarajući o muškarcima i vezama, a kroz njihove razgovore i mi smo nešto naučili o ljubavi. Na primer, jednu važnu lekciju o bivšim ljubavima koja nam je otvorila oči!

 

Ejdan iz serije Seks i grad ruši internet fotografijom na kojoj je bez majice!

 

Prvi raskid Keri i Zverke dogodio se kada Keri nije mogla da ode na romantični odmor sa njim, jer joj jednostavno nije mogao da izusti da je ona prava... Iako je Keri prekinula vezu, jako je patila i neko se vreme skrivala u svom stanu iz straha da će ga negde sresti.

 

U intervenciju su stigle Šarlot i Miranda. Miranda joj je rekla da je vreme da prestane da se krije. Ali s druge strane, Šarlot je tada istakla jednu važnu stvar i napomenula da dve nedelje nisu dovoljne da se preboli ljubavna veza koja je trajala nekoliko meseci. Posebno ne takva veza kakva je njihova bila, zar ne?

 

makonda-tracker