LJUBAVNI SAVETI

OKRENI SE I IDI: 6 znakova da veza neće uspeti

0
I nema razloga da se trudiš koliko god da ga voliš...
foto: Shutter
foto: Shutter

Uprokos popularnom verovanju, ljubav ne pobeđuje sve. Veze se raskidaju iz različitih velikih i malih razloga. Često nakon raskida razmišljamo o tome šta je zapravo razlog tog prekida i premotavajući film na celu vezu uvidimo da tu i nije se baš išlo kako treba. Međutim, to su stvari na koje nismo obraćali pažnju u trenutku, piše sajt Cosmopolitan.

 

Dobra stvar je što smo verovatno naučili nešto iz ovakvih situacija, ali smo potrošili energiju trudeći se da nešto uspe.

Predstavljamo vam šest znakova koji ukazuju na to da veza neće uspeti.

 

Nemate hemiju

 

On je divan, ima savršenu kosu, prelep osmeh, ponaša se prema tebi kao prema princezi i obožavaš da provodiš vreme sa njim, ali nešto fali. To je hemija. Zbog zajedničke hemije poželiš nekoga da poljubiš i osećaš leptiriće u stomaku kad god ste zajedno, ali bez hemije odnos koji imate je čisto drugarski. Nemojte čekati na hemiju i pokušavati da je isforsirate, ako je nema - neće je ni biti. Nemojte gubiti vreme pokušavajući da osetite leptiriće u stomaku samo zato što vam neko odgovara.

 

Zloban je

 

Svaka žena je u životu imala fazu kada su je privlačili “loši momci”. Jeste zanimljivo izlaziti sa tipom koji je “bad boy”, ali nije zanimljivo izlaziti sa nekim ko je zapravo zloban. To je osobina koja ne nestaje, nego se sa godinama samo pogoršava, a to nije dobro. Ako je tvoj partner često bezobrazan, bilo prema tebi ili prema drugima, trebalo bi da okončaš vezu. Zloba može dovesti do drame i zlostavljanja, a to vuče nisko samopouzdanje i svakakve negativne situacije.

 

Ili, jednostavnije rečeno: Život je kratak da bi se nosila sa zlim ljudima. Zaslužuješ bolje.

 

Tajming nije dobar

 

Veze koje non stop pucaju nikad neće uspeti i one mogu samo da ti donesu bol. I da, sigurno si negde čula priču kako je neko u vezi prošao kroz sve to i završio u braku. E pa takve stvari se retko događaju. Čekanje boljeg tajminga i konsantno “šta bi bilo kad bi bilo” razmišljanje je čisto gubljenje vremena.

Ako niste zajedno, nije vam suđeno da budete zajedno, jer bukvalno niste zajedno.

 

Možda će tajming biti dobar u budućnosti, ali to je u budućnosti, ne možeš čekati na to. Ako ti izgleda da tajming sa nekim koga voliš nije dobar, to je zato što očigledno ne gledate u istom pravcu. Možda nikad nećete ni gledati. Tužno je, ali je istina.

 

makonda-tracker