DOK JOŠ NIJE KASNO

OTKRIVAMO: 4 razloga da ostaviš osobu sa kojom nemaš budućnost

0
Da li u tebi i dalje postoji glasić koji ti kaže da će se on promeniti i poželeti, tačnije ponuditi nešto više?
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Međutim, kada se dese situacije da sa oblaka padnemo pravo na hladan beton i vidimo stvari onakve kakve zaista jestu kreće košmar i pitanje: Gde sam do sada bila i šta sam radila?- Cosmopolitan vam daje odgovore na ova pitanja.


"Kuda ovo vodi?". Odgovor koji svi očekujemo je da osoba sa kojima delimo zajedničke trenutke ili postelju poželi sa nama i budućnost.




Zato pogledaj neke od nazanaka da si u vezi koja neće imati nikakvu budućnost (iako joj se nadaš) i da je vreme da mu kažeš ADIOS (koliko god do gadno zvučilo).

Osećaš se usamljeno u vezi

voj dečko ti postaje kao droga koja ti škodi, ali ti je potrebna da preživiš. Stalno se nadaš boljem i pronalaziš sitnice da je njemu stalo i da će se situacija promeniti, a stanje usamljenosti postati prošlost.



Kako da prebolite raskid?

Gubiš samopouzdanje



Nemate planove za budućnost

Nemoj da dozvoliš da budeš sa nekim ko te nema u planovima jer to znači samo jedno: NE VOLI TE i NIJE MU STALNO DO TEBE! 




Kako putovanje može da usavrši vašu vezu?

Koliko god da ga voliš i pokušavaš da ga promeniš, zapamti da je nekad bolje zatvoriti jedna vrata jer postoji mogućnost da otvorimo druga. Ukoliko zaista želiš pravu ljubav u svom životu, ne troši vreme na popravljanje i menjaje osoba koji te ne zaslužuju.
makonda-tracker