život piše romane (i razvode)

Njegovo opravdanje je smešnije i od njene istrage: Bivša ruska manekenka ostavila muža zbog fotogafije na Instagramu

0

Nije ga uhvatila na delu, ali joj je posle jednog pogleda sve bilo jasno. 

Cela priča oko nevernog muža i otkrivanja prevare je pomalo filmska
Cela priča oko nevernog muža i otkrivanja prevare je pomalo filmska foto: Shutterstock/Antonio Guillem

Julia Agranovič, bivša manekenka koja je postala stomatolog, iz Sankt Peterburga, na kranje neobičan način je otkrila da je muž vara.

 

Ona je jednog jutra je listala svoj Instagram, a onda je primetila poznati prizor na fotografiji koju je postavila izvesna Vlada Abramovič.

 

Bio je to isti pogled kome se svakodnevno divila sa prozora svoje spavaće sobe, pa je nastavila da gleda snimke na njenom profilu i otkrila nekoliko slika svog muža Nazara Grinka.

Julija je odlučila da se ga suoči sa svojim novim otkrićem. 

 

- Nisam ništa tražila, bilo je normalno jutro. Kao i svaka druga osoba u 21. veku, počela sam svoj dan pregledavajući svoju vremensku liniju na Instagramu i odjednom sam videla ovu fotografiju. Ispostavilo se da ova žena i ja imamo veliki broj istih poznanina na Instagramu. A posetivši njen nalog, pronašla sam mnoge druge zanimljive fotografije, uključujući i one mog muža - rekla je Julija jednom ruskom mediju. 

 

Nakon što je ostavila komentar „predivan pogled iz spavaće sobe mog muža” na fotografiji na Instagramu, Julija je odlučila da se suoči sa svojim mužem zbog toga.

 

No, on je negirao optužbe za preljubu, tvrdeći da je pozvao prijatelje u stan na piće dok je ona nije bila tu.

Tom prilikom je nastala fotografija, tvrdio je on, a za Vladu je rekao da je devojka prijatelja.

 

Juliji je to izgledalo pomalo sumnjivo jer „kada bi gosti došli, otišli ​​bi u kuhinju da popiju piće – ne u spavaću sobu".

 

Ispostavilo se da je bila u pravu. Žena koja je objavila fotografiju, podesila je svoj Instagram nalog da bude „privatan“ nakon što jeJulija pričala sa mužem.

 

No, onda je otišla na druge mreže da se "pohvali aferom". Na pitanje da li je imala problema što spava sa oženjenim muškarcem, Vlada je bio nepokolebljiva.

- Ona je njegova žena, a ne moja, u čemu je problem? Da li je on samo povrće bez slobodne volje? Ne zasmejavaj me. Vi mora da živite u 18. veku. Ako hoću da imam se*s, imaću ga - bila je jasna Vlada.

 

U svetlu otkrića svoje ljubavnice, Nazar je konačno priznao Juliji da joj je bio neveran više puta, i to sa nekoliko žena. A svemu ovome ima još jedna interesantna stvar - njegovo opravdanje. 

 

On je Juliji rekao da joj nikad nije bio "mentalno neveran", kao i da je svakoj od devojaka sa kojom je varao rekao da je oženjen. 

 

- Svidela mi se ova fraza o mentalnoj vernosti - rekla je Julija posle svega. 

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker