da li ste znali?

ISHITRENO VAS JE VERIO, A BLIŽI SE I VENČANJE? Ukoliko ove 4 stavke i dalje ne znate o partneru, slede problemi u braku

0

Nikada nije kasno da još jednom razmislite o svojim odlukama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na korak ste da izgovorite subonosno da, ali vas tište pojedine stavke u odnosu sa izabranikom, koje nikako da prevagnu?

 

Ukoliko ove 4 stavke i dalje niste regulisali, možda bi trebalo razmisliti od odlaganju venčanja.

 

1. Ni dana niste proveli živeći pod istim krovom - a vaša viđanja se svode na večernje zabave, restorane, proslave, viđanja u slobodno vreme. Ovakav odnos može stvoriti idiličnu sliku o partneru, a strast i zaljubljnost ishitrene odluke, koja vas sutra mogu koštati razvoda.

 

2. Kada se dogodi rasprava ili sukob mišljenja od odlazi svojim putem - ukoliko se neretko dešavaju ovakve scene, a vi ostajete same i potištene, znajte da se stvari neće popraviti tokom braka, nego vas izazovi mogu dovesti do neslavnog kraja.

 

Veza, Žena, Muškarac, Sreća, Ljubav, Astro, Astrologija, Horoskop
foto: Profimedia

3. Doživljavate ljubomorne scene na javnom mestu - posesivan partner vam može doneti mnogo problema i ugroziti odnos sa porodicom, poslovnim partnerima, prijateljima, a tokom braka vas može smatrati osobom koja bi sve vreme trebalo da bude u kući.

 

4. Niste dovoljno upućeni u njegove navike, odnose sa roditeljima - tokom zabavljanja i neobaveznog viđanja nije lako uočiti njegove prave vrednosti, jer su ljudi sloni da se predstave u što pozitivnijem svetlu, a odnos sa najmilijima može pokazati kakav će sutra biti prema vama i deci.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker