iznenadićete se

ŠOKANTNI REZULTATI ISTRAŽIVANJA: Evo koje 3 STVARI bi muškarci rado PROMENILI na ženama kada bi mogli!

0

Ono što muškarci žele promeniti na nama, a pokazalo je nedavno sprovedeno istraživanje, puno je klišea. Uostalom, pogledajte o čemu se tačno radi…

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovi rezultati istraživanja su se pokazali tako malo iznenađujućima, da su gotovo opet - iznenađujući!

 

Kad biste mogli da promenite tri stvar na svojoj partnerki, šta biste promenili?“ - glasilo je pitanje, a među odgovorima se nisu našli ni češći razgovori, niti odlasci u pozorišta već - više seksa! Libido je iznenađujuće na prvom mestu stvari koje bi muškarci rado promenili na ženama - gotovo 31 posto muškaraca dalo je taj odgovor.

 

Zatim slede želja da im partnerke manje prigovaraju i gunđaju (26 posto), da su urednije (19 posto), a zatim i da ne postanu tako brzo emotivne (19 posto).

 

Mnoge su ovi rezultati naveli da izvedu zaključak, a potom se i pobune protiv činjenice da muškarci zapravo od žena žele napraviti "neme seks robote koji usput pospremaju i čiste".

 

A šta žele žene?

 

Ruku na srce: ni odgovori žena nisu bili ništa manje stereotipni. One žele češće razgovore o emocijama (24 posto), takođe više urednosti (23 posto), da njihovi partneri više razgovaraju (20 posto), a 17 posto žena želi manje lenjosti, a više aktivnosti od svog partnera.

 

Dobra vest

 

Bez brige, odgovor svih odgovora je dao barem svaki šesti ispitani: oni su rekli da ništa ne bi promenili na partnerki ili partneru.

 

 

makonda-tracker