uživa sa partnerom

POGREŠAN BROJ JOJ JE PROMENIO ŽIVOT: Poznata književnica je pronašla ljubav svog života, a ovo je nestvarna priča!

0

Alison se kandidovala i za gradonačelnicu Londona

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Književnica Alison Kork (56), se kandidovala za konzervativnog gradonačelnika Londona za 2020. godinu, otkrila je da joj se život potpuno promenio kada je upoznala svog supruga Efija.

 

Njihova ljubavna priča je neverovatna, a već 20 godina su u srećnom braku, u kome su dobili dva sina. Ovo je priča o tome kako su se upoznali.


"Bila sam sama kod kuće i htela sam da pozovem prijateljicu da se ispričamo. Međutim, javio se neki čovek."

 

"Ti nisi moja prijateljica.",rekla sam zbunjeno. "Ne", odgovorio mi je nežnim glasom. "Ali, mogu da budem", rekao mi je potom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alison Cork (@alisoncork_home) on

 

Shvatila sam, pozvala sam pogrešan broj, a taj broj će mi promeniti život.

Bio mi je zanimljiv njegov glas. Pričali smo par minuta i onda sam prekinula vezu.

 

Tada sam imala 35 godina i bila sam singl jer sam neposredno pre toga prekinula trinaestogodišnju vezu pošto moj tadašnji dečko nije želeo brak i decu.

 

Nisam tražila ljubav, ali Efi je zvučao tako normalno, zabavno i ljubazno. Nakon nekoliko minuta, pritisla sam redial i opet ga pozvala.

 

"Ja sam, opet", rekla sam mu i dodala koliko sam uživala u našem kratkom razgovoru. On je bio na poslu, pa nije mogao da zapamti moj broj, zbog čega se jako obradovao što sam pozvala opet.

 

Nakon tri nedelje dugih telefonskih razgovora, odlučili smo da se sretnemo. Osećala sam se podjednako lepo i uživo! Samo šest meseci nakon toga pristala sam da se udam za njega.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker