SAVETI

SVAKA ŽENA NAIĐE NA OVAKAV TIP MUŠKARACA: Evo kako da prepoznate PRAVOG, a onog koji je za ZABAVU da vešto zaobiđete!

0

Kada je jave prvi leptirići u stomaku, ona razum nije onaj koji ide pravim putem!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Postoje tri tipa zavodnika sa kojima se tokom života sretne skoro svaka žena. Slede opisi pomenutih tipova pomuškaraca koji vam mogu pomoći da napravite razliku između onog koji želi samo da se zabavi od muškarca koji zaslužuje drugu priliku.

 

Pravi džentlmen

 

Svojim manirama dokazuje da džentlmeni još uvek postoje, ali je i zavodnik koji itekako zna šta radi kada se nabacuje ženama. Šarmiraće vas nekim originalnim izrazom i komplimentima zbog kojih ćete se osećati kao dama. Takođe će iskoristiti i sve druge džentlmenske trikove sa kojima je siguran da će apsolutno oboriti s nogu svaku ženu koja voli da je muškarci tretiraju kao kap vode na dlanu.

 

foto: Profimedia

 

Vešti šarmer

 

Ovakav tip muškarca trudi se oko žene sa samo jednim ciljem, da bi je odveo u krevet. On zna sve trikove i retko koja žena odoli njegovom šarmu. Vrlo je vešt u uveravanju žena da su one za njega jedine. Ali sve je to samo prazna priča kako bi vas obrlatio i ovakav muškarac uglavnom nije materijal za ozbiljnu vezu.

 

foto: Profimedia

Ozbiljan gospodin

 

On nije jedan od onih koji će vam prići sa nekom frazom koju ste već više puta čule, nego će vam prići samo ako ga stvarno zainteresujete. Ozbiljan gospodin će vas pažljivo slušati i zaista će ga zanimati vaše detinjstvo, politička uverenja i slične teme koje će prethodno spomenuti zavodnici radije izbeći pri upoznavanju sa vama. A razgovor je sve što ćete dobiti od ozbiljnog muškarcaprilikom prvog susreta, ali nemojte da mislite da to znači da ga ne zanimate. Naprotiv, ovo je najbolji kandidat za dečka i verovatno jedini koji će vas pozvati ako na njega ostavite dobar utisak.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker