samopouzdanje pre svega

Zavedite ih tako da se osete POSEBNO i POŽELJNO: Male tajne zavođenja USPEŠNIH muškaraca

0

Tehnike pomoću kojih mogu izmanipulisati glavnu ljudsku slabost - želju za užitkom i zadovoljstvom

 

foto: Profimedia

Birajte metu, šaljite zbunjujuće signale, stvorite osećaj sigurnosti... samo su neke od tehnika uspešnog zavođenja!

 

Držite ih u neizvesnosti i budite neuhvatljivi!

 

Biti direktan kad nekog upoznate može biti potpuno delotvorno, jer tako pokazujete da ste samouvereni. To može delovati zarazno i na osobu kojoj ste prišli, ali taj pristup zapravo zavisi od tipa osobe koju želite zavesti, kaže Robert Grin u knjizi Umetnost zavođenja.


Čitaocima je Grin ponudio 24 tehnike pomoću kojih mogu izmanipulisati glavnu ljudsku slabost - želju za užitkom i zadovoljstvom.


"Amoralno, grozno, makijavelijevsko, ali zapravo funkcioniše", samo su neki od komentara čitaoca koji su isprobali Grinove tehnike.


"Uspešno zavođenje počinje s vašim karakterom. Trebate hipnotisati ljude u toj meri da ne vide nikoga osim vas", objašnjava Grin, koji je istim pravilima zaveo devojku s kojom je 16 godina. Tajna zavođenja, smatra, u iskorištavanju je slabosti. Žene bi češće trebale koristiti fizički izgled, a na muškarcima je teži zadatak, jer žene treba znati zavesti pričom.

 

1. Izaberite pravu metu


Temeljito proučite plen i izaberite najpodložniji vašem šarmu. Savršena meta je ona čije kvalitete izazivaju snažne emocije pa vam taktike zavođenja izgledaju prirodne.

 

2. Priđite indirektno


Ako ste prerano predirektni, riskirate metin otpor. Zavodite indirektno. Priđite preko prijatelja i pristupite prijateljski. Stvorite lažan osećaj sigurnosti i onda napadnite.

 

3. Zbunjujući signali


Morate ugrabiti metino zanimanje kako se ne bi preselilo na drugoga. Ljudi žele znati više o vama ako ste neuhvatljivi. Budite istovremeno hladni i nežni, lukavi i naivni.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker