obratite pažnju!

Pazite, jer ih one PREZIRU: 5 poza u kojima žene teško doživljavaju orgazam, a muškarci ih obožavaju

1

U jednom istraživanju veliki broj devojaka je odgovarao na pitanja koja se tiču njihovog seksualnog života i toga šta vole i u čemu uživaju. 

foto: Nutlegal Photographer/Shutterstock
foto: Nutlegal Photographer/Shutterstock

 

Oko 1.200 čitateljki magazina Women’s Health popunjavale su anketu u kojoj su odgovarale na pitanja kada uživaju u seksu i u kojim pozama se najbolje osećaju. 

 

Dešava se često žene ne vole poze koje muškarci obožavaju...

 

  • Seks otpozadi

 

Ono šta žene ne gotive, a mnogi muškarci vole jeste odnos od pozadi, ali su mnoge dame odgovorile da im je takav seks bolan, jer je duboka penetracija, a ujedno u toj pozi nema mnogo intimnosti. 

 

 

  • Žena odozgo

 

Iako je ova poza jedna od najpopularnijih poza, ipak je žene ne vole jer se, kako kažu, odećaju nesigurno. One tada obaćaju pažnju na neke druge detalje, pa nemaju previše fokusa na seksu. 

 

  • Obrnuta kaubojka

 

— Obrnuta kaubojka možda deluje seksi i avanturistički, ali kada parnter pokuša da uđe u partnerku, dolazi do poteškoća — kaže dr Džen Landa, autorka knjiga o ženskoj seksualnosti.

 

1 / 3 Foto: Marina Fedosova/Shutterstock

 

Jer zbog zakrivljenosti penisa ovo može biti veoma problematično. 

 

  • Misionarska poza

 

U ovoj pozi žene teško doživljavaju vrhunac i u vezi sa tim, je u tom položaju žene teško doživljavaju vrhunac, te se tako savetuje da žena stavi jastuče ispod zadnjice što će poboljšati penetraciju i stimulaciju. 

 

  • Poza 69

 

Žene ne vole ovu pozu jer im je najjednostavnije teško da dožive orgazam dok zadovoljavaju svog partnera. 

 

 

 

 

makonda-tracker