nisu samo za muškarce!

Četvrta traži posebnu HRABROST: 5 scena iz filmova za odrasle koje žene ŽUDE da probaju

0

I žene oživaju u "bezobraznim" filmovima ― to više nije tajna iako donekle ostaje tabu. Baš kao i muškarcima, i ženama se pri tome razbukta mašta...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Porno filmovi su daleko popularniji među ženama nego što se obično misli. Štaviše, sve više takvih sajtova ima u ponudi kategoriju "Za žene", u kojima se nalaze filmovi koji imaju razvijeniju radnju nego oni namenjeni muškog publici.

 

Koliko ljudi, toliko ćudi, pa tako svako ima i svoj ukus za ovakvu vrstu ostvarenja, koja neretko inspirišu parove da i sami probaju ono što su videli na ekranu. Ako pitate devojke, verovatno će predložiti nešto s ovog spiska...

 

  • Seks ispred ogledala


Džinovsko ogledalo na plafonu ili jedno manje u hodniku, nije važno ― gotovo da nema osobe koja se makar jednom nije zapitala kako izgleda u trenutku dok se prepušta strastima i uživa, a seks ispred ogledala omogućava nam baš to!

 

 

  • Seks vezanih očiju


Deo zadovoljstva među čaršavima potiče i od toga što nikad nismo sigurni koji je sledeći potez partnera, a ovo slatko iščekivanje i neizvesnost su zagarantovani ako kao rekvizit koristite ― povez oko očiju!

 

Seks, Strast
foto: Shutterstock
  • Uloga domine


Prošli su dani ženske pasivnosti u krevetu! Žene su aktivne, samopouzdane i preuzimaju inicijativu kada to požele, a neretko to podrazumeva i uspostavljanje potpune kontrole, što uloga domine omogućava.

 

  • Seks u javnosti


Ako pitate žene da se sete svojih najboljih "provoda" kada je reč o seksu, defintivino će vam reći da je u pitanju neka potpuno spontana situacija. Odnos na javnom mestu nesumnjivo spada u takve iznenadne nalete strasti, a žene uglavnom maštaju o seksu na plaži, u prevozu i na sličnim mestima gde postoji opasnost da budu uhvaćene.

 

  • Seks uz pomoć igračaka


Iako su u svetu veoma popularne već godinama, seksi igračke vrlo sporo se na našim prostorima probijaju u svakodnevicu. Kako su one često "zvezde" filmova za odrasle, mnoge devojke žele da ih probaju, pa neka od njih nije loš izbor za, recimo, neočekivani poklon bez ikakvog povoda.
 

 

 

makonda-tracker