Saznajte

Kada je muškarcu stalo: Ovakvo ponašanje otkriva i one najodlučnije u ideji da svoja osećanja sakriju

0

Devojke, ako niste sigurne da li se dopadate vašoj simpatiji jer njegovi "leptirići" lete posvuda - ovakvo ponašanje razotkriće i onog najhrabrijeg!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako i nakon nekog vremena niste upoznali nijednog njegovog prijatelja, on onda ne planira ozbiljnu vezu. To jednostavno znači da ste prolazna varijanta", kaže Ivo.

S devojkom do koje mi nije stalo nikad ne izlazim vikendom. Tad izlazim s društvom. Kad se muškarac tako ponaša to je znak da na njega ne morate računati", kratko i jasno kaže Ivan.

Koliko često proverava svoj telefon? Muškarci telefon obično nose u džepu, na vibraciji, kako bi znali kad im stigne poruka. U slučaju da on stalno gleda, čačka svoj telefon, znači da nećete dobiti pažnju kakvu zaslužujete", otkriva Igor.

Seksi, zavodljivo ili potpuno nevažno? Muškarci otkrivaju šta zaista misle o provokativnom vešu (FOTO)
 

Ako na prvom sastanku spomene svoju bivšu i bolan raskid u bilo kojem kontekstu, znajte da ga bivša devojka još uvek muči. Da to nije problem u njegovom životu, ne bi ni pričao o tome", smatra i savetuje Matija.

Devojku do koje mi je stalo pokušavam da impresioniram raznim zanimljivim mestima i spreman sam da se 'polomim' kako bih joj udovoljio. Kad mi nije važna, vodim je na isto mesto - dok ne dosadi i meni i njoj", bio je iskren Leon.

makonda-tracker