preduhitrite ga

Budite hrabre i naprate prvi korak: Osvajite dečka uz ovih 9 saveta (FOTO)

0
Koliko je vremena prošlo od kada vam je pristupio nepoznati muškarac i započeo razgovor sa vama? Ako vam je dosadilo čekanje da vam neko priđe, odvažite se i preduzmite sami taj prvi korak.

 

 

SPASITELJ

 

Svaki muškarac želi biti spasitelj. Iskorisitite to kad vas u baru ne primećuje konobar. Priđite muškarcu, naoružana osmehom i zamolite ga da vam pomogne da naručite piće, jer ćete inače konobara čekati do jutra. Sigurno neće odbiti vašu molbu, a to iskoristite da započnete razgovor.

 

foto: Thinkstock

KOMPLIMENT

 

Dati nepoznatom muškarcu kompliment? Upravo to će učiniti čuda. Ako ste na nekom formalnom skupu, ovo će vam biti vrlo lako; ali malo je teže kod neformalnog druženja. Bez obzira na ishod, izgled na licu dečka koji je dobio kompliment je neprocenljiv.

 

PONAŠAJTE SE KAO DA GA ZNATE

 

Izaberite neko mesto na koje često izlazite i otiđite do najzgodnijeg dečka u prostoriji i recite mu: “Jako si mi poznat. Jesi li možda išao Pravni fakultet?” (ili već nešto slično). Reći će verovatno ne, pa ga onda možete pitati za neko drugo mesto gde ste išli. Vrlo verovatno će i on nabrojati koje od mesta gde ste se mogli sresti pre, a to je upravo ono što ste želeli.

 

Nastavak na sledečoj strani...

 

makonda-tracker