misterija rešena!

Ovo pitanje muči SVE singl devojke, a odgovor je veoma jednostavan: Gde pronaći NORMALNOG muškarca?

1
Sve pripadnice nežnijeg pola su se nakon nekoliko katastrofalnih izlazaka i veza ovo zapitale, zar ne?

 

foto: Shutterstock

Taman kada si digla ruke, u samoposluzi ugledaš NJEGA! Nekoliko puta ste razmenili poglede između rafova sa zdravom hranom koju on konzumira, i policama sa čokoladama kojima ti pribegavaš.

 

Savršen način da provedete ovo posebno veče: 5 netipičnih filmova u kojima ćete zajedno uživati za Dan zaljubljenih (VIDEO)

 

Red na kasi se odužio što ti daje više vremena da ga odmeriš. Konačno ti se osmehuje uz neobavezan razgovor…Tog trenutka shvataš da niko normalan ne bi tako brzo tražio broj telefona ženi sa kojom je razmenio tek par pogleda. Sramota! Šta on misli ko si ti, pa da može da te pokupi na kasi?! Ostaješ uljudna i odbijaš.

 

Zaključak broj 4: Normalnog muškarca ne možeš sresti ni u samoposluzi, ni u bilo kojoj drugoj prodavnici, jer da je normalan, ne bi se upoznavao sa nepoznatim ženama na taj način, sve da ga je i sama Sudbina poslala!

 

foto: Shutterstock

Stvar sada postaje beznadežna.

 

Sve češće koristiš društvene mreže. U moru poznatih i nepoznatih lica izdvajaš jedno. Razmenjujete fotografije, uživaš u dopisivanju. Sve intenzivnije razmišljaš da bi njegov profil mogao biti lažan! Šta ako je u pitanju psihopata?! U krajnjoj liniji, koji to normalan muškarac ima vremena za dopisivanje? Da je normalan već bi odavno imao devojku.

 

Da je normalan, ne bi sedeo na društvenim mrežama već bi radio nešto korisno!

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

makonda-tracker