DA LI SMO U PRAVU?

Ovih 19 muškaraca NIJEDNA devojka NE ŽELI u svom životu

0
Devojke, da li se slažete sa nama?
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ma koliko slatki i šarmantni bili, piše Cosmopolitan, ipak bežite od njih glavom bez obzira.

 

1. Frajer koji nestane nakon dva dejta


Ako neko može ponuditi logično objašnjenje zašto bi neko izašao na dva dejta zaredom, a nakon toga u potpunosti nestao, molili bismo da nam ga pošalje.

 

2. Frajer koji ne odgovara na poruke nekoliko dana


Svi smo ponekad zauzeti i ne znamo gde nam je glava od silnih obaveza, ali ako već nemate vremena za dopisivanje, ali imate vremena da pročitate poruku, onda barem pristojno odgovorite da ćete se javiti kada uhvatite vremena.

 

3. Frajer koji je nestao, a onda se javio nakon nekoliko meseci


Ne, niko ne bi trebao da bude uzbuđen što mu se javio neko s kim je bio na dejtu pre pola godine i koga od tada niste ni videli ni čuli.

 

4. Frajer koji vam otvoreno daje do znanja da ne zna šta želi


Ne zna šta želi da ruča, ne zna šta želi od života, ne zna da li želi da bude sa vama ili ne. Na ovakve se ne isplati gubiti vreme.

 

5. Frajer koji vas nikada ne upoznaje sa svojim prijateljima


Iako je on upoznao vaše i iako se zabavljate već neko vreme. Počinjete da se pitati da li je krajnje nepristojan, ima li uopšte prijatelje i zašto, ako ih ima, ne želi da znaju da vi postojite.

 

6. Frajer koji se ne odvaja od svog telefona


Kada je korištenje pametnih telefona u pitanju, svi smo pomalo krivi, ali frajer koji sve vreme dok ste s njim gleda u ekran i kvazi zainteresovano mrmlja "mhm" kao da vas sluša nemojte gubiti mi minut svog života na njega.


7. Frajer koji ne prestaje da priča o svojoj bivšoj


Shvatili ste. Ima bivšu. Svi ih imamo. Ponekad ih spomenemo u razgovoru, ali definitivno o njima ne pričamo sve vreme. Očigledno je da je još nije preboleo.

 

Kako da nađete dečka za 30 dana: 7 saveta koje svaka SINGL devojka mora da zna

 

8. Frajer koji se pretvara da želi vezu, a zapravo želi samo seks


I koji je divan, šarmantan, drag i umiljat sve do onog trenutka kada se nađete u njegovom krevetu i kada vam nakon seksa kaže kako je super imati tako nekoga s kim se možete imati seks bez obaveze. Umesto da vam je odmah otvoreno rekao...

 

9. Frajer koji vas se uvek seti u kasno doba noći


Najčešće kada izvisi i kada je usamljen, i kada traži nekoga za seks.

 

10. Frajer koji ne ulaže ni minimum truda u planiranje dejta


Dakle, svaki dejt s njim se svodi ili na odlazak na jedno te isto mesto, najverovatnije onaj klub u koji vas je prvi put odveo, ili na druženje koje ste vi isplanirali do zadnjeg detalja.

 

11. Frajer koji vam nikada ne kaže koliko ste lepi ili privlačni


Naravno da ga nećete pitati misli li to. To bi bilo prečudno. Ali da treba da zna koliko su komplimenti važni, trebao bi.

 

makonda-tracker