uvek prvo mislite na sebe

Ostanite dosledne sebi: Ovih 5 stvari ne smete da radite koliko god da ga volite!

0
Koliko god on bio sladak i neodoljiv, neke stvari ne treba da radite samo zbog njega...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Svaka duža veza zahteva određenu žrtvu i veliku toleranciju, ali to ne znači da morate pristati na svaku glupost koju vam partner predloži.
Uprskos tome, dugoročno povlađivanje će od vas napraviti sasvim drugu osobu, koja vam se neće nužno sviđati. Donosimo situacije u kojima je NE jedini odgovor koji trebate dati, piše sajt Cosmopolitan.

 

Evo kako da prebolite bivšeg momka: 5 neobičnih saveta koji garantovano deluju

 

Želi čudne stvari u krevetu


Na polju seksualnosti je uvek zabavno eksperimentirati, međutim poenta je da odnos bude obostrano zadovoljstvo. Ukoliko želi nešto na šta niste spremni, odlučno mu recite „ne“.

 

7 neobičnih znakova koji otkrivaju da je vaš partner dobar u krevetu

 

Želi da zaboravite prijateljice


U početku želite da provedete svaki trenutak zajedno, ali kako vreme odmiče, morate ga uvesti u krug svojih prijatelja. Postoji velika šansa da mu se neko neće sviđati i to treba poštovati. Međutim nikako ne treba da dopustite da vam zamera ili zabranjuje druženje s osobama koje njemu ne odgovaraju. Ko kaže da njegovi prijatelji vama ne idu na živce?

 

Bira vam garderobu


Svako ima pravo na komentar tuđih krpica, ali onog trena kad partner od vas traži potpunu promenu vašeg ormana, zapitajte se što tačno želi od vas. Odeća je način na koji želite predstaviti sebe svetu u skladu sa svojim mogućnostima, i ako mu se to ne sviđa, najbolje je da se pozdravite.

 

foto: Shutterstock

Traži da volite njegov hobi


Pecanje? Odlično. Paintball? Može i to. Kompjuterske igre? Zašto ne! Penjanje na stene? Tu ćemo stati. Lepo je što vas želi uključiti u stvari koje voli, ali niste dužni da trošite svoje dragoceno slobodno vreme na njegove hobije koji vas ne zanimaju. Umesto toga, više se koncentrišite na aktivnosti koje vas oboje privlače, a ostatak vremena posvetite bavljenju stvarima koje ispunavaju samo vas.

 

On je samo vaš ako ovo radi: Provereni znaci da je POLUDEO za vama (FOTO)

 

Svaki praznik morate da provodite kod njegove porodice


Odnos s njegovom porodicom bi uvek trebao biti nadistanci donekle, međutim insistiranje da svakog praznika budete za stolom s istim ljudima može biti naporno, a i niko vas ne pita da li taj dan želite da provedete sa svojom porodicom. Dogovorite jedan dan ručak kod svojih ili mu predložite da provedete poseban dan zajedno.

 

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:


4 načina da potpuno očarate muškarca

Ovo je tajna neodoljivih: Zašto neke dame privlače muškarce poput magneta


9 intimnijih stvari od seksa koji jačaju bliskost u vezi
 

10 saveta: Šta uraditi kako biste nedostajali muškarcu
 

15 seksi SMS poruka koje će zapaliti njegovu maštu
 

makonda-tracker