budite oprezne

OVE 4 REČENICE SU ZABRANJENE: Ukoliko vam ovo kaže na PRVOM DEJTU - zapitajte se da li želite da ga vidite PONOVO!

0

Prvi utisak nikada ne prevari

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock


1. „Ne želim vezu“

 

U redu. Svako radi kako mu odgovara. Ali ispaliti nešto takvo na prvom ili drugom sastanku? Dragi muškarci, u čemu je zapravo vaš problem? Ne zaljubi se odmah smrtno svaka žena s kojom se nađeš. što je to tako strašno s vezom da je odmah treba isključiti? U nekom trenutku ćete doći do tačke kad ćete postati „službeni“ ili nećete. Tada je važno staviti sve karte na sto.

 

2. „Šta te najviše uzbuđuje u krevetu?“

 

Ovo pitanje je barem jednako toliko nevažno kao i pitanje „Kakvu muziku slušaš?“ Niko nije rekao da se na prvom dejtu ne može razgovarati o seksu – pa čak i imati seks! Radite ono što vam je volja i što vas zabavlja! Ali nemojte postavljati to čudno pitanje, jer na to pitanje niko nikada iskreno nije odgovorio.

 

3. „Moja bivša me totalno uništila“

 

Nisi prva osoba koja je prekinula vezu. Kad se veza prekine, obično je to ružno i bolno, te barem jedan od partnera bude povređen. Međutim, s ovakvom izjavom prenosi se negativna energija prošle veze u sledeću.

 

4. „Na fotografijama si drugačije izgledala“

 

I to je jedna od onih rečenica kod koje se pitamo: kakav odgovor očekuješ na takvo pitanje?! Ako smo našle potencijalnog partnera „online“, onda ćemo ga sigurno proveriti na svim mogućim društvenim mrežama. Ljudi se na društvenim mrežama predstavljaju bolje nego što su to u stvarnosti. Pa naravno da na fotkama izgledamo drugačije nego u stvarnosti! I to zato jer smo od 100 selfija uzele jedan na kojem izgledamo jednostavno bajno. I to ne radimo planski, nego podsvesno.

 


 

makonda-tracker