psiholozi su otkrili tajnu

NE, NISU U PITANJU SKUPOCENI POKLONI: Evo šta žene ZAISTA žele da dobiju za OSMI MART!

0

Bliži se Osmi mart, a ovim povodom psiholozi su muškarcima dali poseban savet.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Naime, ako ih proslušate nećete pogrešiti i vašim damama priredićete nezaboravan Osmi mart.

 

Ovo su njihovi saveti:

 

 Želi da je iznenadite nekom staromodnim postupaka, a ne nečim što ste videli u filmu. Zapravo, ne treba joj svirati serenade, ne treba joj buket od stotinu ruža, treba joj samo jedna ruža, samo da oseti da vam je stalo. Ali ona to nikad neće tražiti.

 

Potrebno joj je nešto što je romantično samo za vas dvoje. Iznenadite je doručkom ili ponesite kafu nakon što je naporno radila celi dan. Iznenadite je filmskom večeri i odaberite film za koji znate da voli više od svega. Dajte joj do znanja da primećujete sitnice.

 

Želi da je zagrlite s leđa. Želi da je ponesete na leđima kad joj visoke pete nanesu bol. Treba joj da se brinete o njoj. Želi da provučete prste kroz njenu kosu. Želi da zna da je želite dotaći kao refleks koji jednostavno osećate kao nešto ispravno.

 

Ne želi da se oseća kao devojka koje se stidite. Želi da kažete pred prijateljima da je ona vaša devojka. Želi da se šalite s njom ili je poljubite u obraz, da budete potpuno isti s njima kao što ste s njom. Ne želi da se oseća kao devojka koju samo vodite unaokolo, kao vaša pratilja i ništa drugo.

 

foto: Shutterstock

U čudnim, slučajnim trenucima, kada to niko ne bi očekivao, želi da joj kažete da je volite. Kad se šminka, s punđom na vrhu glave, u velikom džemperu, kad pomisli da nije lepa, želi da joj kažete da je najlepša devojka na svetu. Želi da je čvrsto zagrlite, kao da se bojite da ćete je izgubiti već u sledećem trenutku. Te sitnice su joj važne.

 

Ne želi biti ono čega se setite samo kad je kasno i ne želite sami spavati. Ne želi biti ona s kojom se pretvarate da gledate film, samo zato da možete provesti nekoliko sati u njenom naručju. Želi biti ona zbog koje planirate unapred, ona zbog koje ćete biti potrebno nekoliko dodatnih minuta da bi stvari postale posebne. Želi da dobije nešto od vas na običan dan, čokoladu ili cvet koji ćete pokupiti na putu do kuće. Želi da pokucate na vrata s picom u rukama, bez ikakvog razloga, samo da biste je nasmejali. Želi da zna da je sigurna s vama. Želi da ste tamo zbog nje kad se oseća loše, kad se oseća sama. Ona želi sreću. Ona želi ljubav. Ona želi vas"

 

 


 

makonda-tracker