LJUBAVNE TAJNE

ZABORAVITE NA MONOTONIJU U VEZI: Ako ovo uradite, među vama NIKAD neće nestati strasti

0

Mnogi parovi posle nekog vremena upadnu u kolotečinu. Nemojte i vi takvi da budete

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Budimo realni – u dugim vezama i brakovi vremenom se gubi ona prvobitna povezanost, strast, "varnice", zbog svakodnevnog života i stresa. Ali, uz malo obostranog truda, stvari među vama mogu opet da budu kao nekada – dinamične, sveže i seksi.

 

Evo nekoliko načina da osvežite vaš odnos.

 

Odbacite stare aktivnosti, uvedite nove

 

Možda vama to deluje sasvim logično, ali mnogi parovi i ne shvataju da iznova ponavljaju iste stvari i da to možda negativno utiče na njihov odnos, romantiku i intimu.

 

Ne mora to da bude nikakva značajna i velika promena, ali ako na primer gotovo svake večeri gledate film, "prodrmajte" rutinu tako što ćete jedno veče izaći u šetnju ili ćete možda ostati kod kuće i igrati društvenu igru ili se zanimati nečim drugim.

 

Promena rutine je dobra jer vam daje ono uzbuđenje koje imamo samo kada u pitanju nešto

novo, a to vam možda nedostaje u odnosu na početak veze.

 

 

Iznova se upoznajte

 

Na početku veze je sve zanimljivo jer se svakodnevno upoznajete i saznajete nešto novo o partneru. Toliko toga ne znate jedno o drugom, a pokušavate da utvrdite da li ste dobar par, tj. da li ste kompatibilni.

 

Posle izvesnog vremena nekako se samo nameće da prestajete da saznajete nove stvari o partneru, a pitanja se svode na: "Kako je bilo na poslu" i "Šta treba da kupimo u prodavnici".

 

Imajte na umu da se ljudi stalno menjaju, tako da uvek postoji još nešto što možete da naučite o svom partneru. Samo se malo potrudite i videćete kako će to ponovo probuditi interesovanje među vama i učiniti vas bliskijim.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker