na prvi pogled

7 sekundi je dovoljno da mu se svidite: Mali trikovi za veliku ljubav

1

Pre nego što shvati šta ga je snašlo već će biti lud od ljubavi za vama. 

foto: Shuterstock
foto: Shuterstock

Začuđujuće, ali istinito - muškarac za sedam sekundi gledanja u ženu odluči hoće li joj prići! Biti prirodan u većini je životnih situacija najbolja formula za uspeh, ali u nekim situacijama, poput onih kada želite da vas on primeti, nije na odmet da malo glumite i poslužite se sitnim trikovima.

 

 

Odelo

Još jednom se potvrdilo: odeća čini čoveka. Pruge su u modi, ali jednobojna odeća pokazuje da imate više energije i veće samopouzdanje. Ipak, izbegavajte crnu odeću, koja ostavlja preozbiljan utisak. Osim ako, naravno, ne nosite malu crnu haljinu.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Profimedia



Popravljanje

Suptilno popravljanje odeće, poput ravnanja naborane suknje, muškarcima daje do znanja da želite izgledati dobro za njih, a to im podiže ego.

Štikle

Štikle su muškarcima seksi, ali baletanke mogu biti još seksepilnije ako jednu njišete na vrhovima prstiju. Poluskinuta cipela pokazuje da ste razigranog uma, a ako pritom imate prekrštene noge, pazite da noga koja je gore bude ona koja je dalje od momka koji vam se sviđa. U protivnom, dobiće utisak da niste otvoreni za nova poznanstva.

 

 



Veza

Gola ramena muškarci povezuju s grudima, zato je haljina bez naramenica ili majica bez rukava nepogrešiv izbor za privlačenje pažnje. Kada primetite da vas promatra, lagano slegnite ramenima i on će kao hipnotisan krenuti prema vama.

 

 

foto: Profimedia



Samopouzdanje

Jednom rukom se naslonite na šank kako ne biste delovali ukočeno. Samopouzdanje je seksi, ali nemojte preterati i držati ruke na bokovima, jer tako nećete izgledati izazovno, već samo nepristupačno.

Pogled

Blago spuštena brada i pogled lagano prema gore dok pričate s nekim (ili ga samo gledate) deluje jako koketno i privlačno. Pri govoru tela pazite i da, dok sedite, ne prekrstite zglobove ispred sebe. On iz toga čita da biste radije bili negde drugde.

 

 

makonda-tracker