REZULTATI ISTRAŽIVANJA POTVRĐUJU

Ne brinite se devojke niste previše naporne niti izbirljive: Otkrivamo vam razlog zašto ste još uvek same (FOTO)

0

Sjajne vesti za devojke koje nisu u vezi: prema rezultatima nedavno sprovedenog istraživanja, malena je verovatnoća da ste još uvek sami zato što ste preizbirljivi, previše dostupni ili prenaporni i puno je veća da je to zato što ste jednostavno previše privlačni.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Istraživanje Harvard Univerziteta otkrilo je kako fizički privlačni ljudi teže uspevaju da održe dugotrajne veze. Navodno je mnogo razloga koji idu u prilog ovom zaključku, a jedan od njih svakako je i način razmišljanja o travi koja je u komšijinom dvorištu uvek zelenija.

 

Naime, privlačne osobe kroz život se susreću s mnogim romantičnim ponudama pa uvek tragaju za drugim (da ne kažemo boljim) opcijama.

 

Autorka studije Kristina objasnila je kako privlačnost nudi mnogo opcija u smislu potencijalnih veza pa je mnogo teže sačuvati vezu od svih tih potencijalnih odnosa koji joj prete.

 

U tom pogledu, previše opcija ne ide u korist dugotrajnim vezama. Iako kraj veze nije nužno nešto negativno, privlačna osoba koja želi ozbiljnu i dugotrajnu vezu trebala bi više da se osvesti po pitanju svojih mana i ograničenja, nego se oslanjati na spoljašnji izgled.

 

foto: Profimedia

 

Da li se i vi ovako ponašate? 5 znakova da ste "luda bivša" koja nikad neće dobiti novu šansu

 

Na kraju krajeva, izgled je nešto što će nas možda privući, ali ako nema ostatka paketa, defintivno nas neće zadržati.

 

makonda-tracker