NE PROPUSTITE

Žene su joj se divile, muškarci su je obožavali: 9 ljubavnih saveta čuvene Elizabet Tejlor (FOTO)

0

Umela je da živi i voli.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prelepa Liz sa ljubičastim očima nije ostavila u zaveštanje svim ženama sveta slavne, kultne filmove već i nekoliko lekcija o ljubavi kojima bi svaka žena trebalo da se vodi. Istina je da se Elizabet Tejlor udavala osam puta, ali se jedno ne može poreći - umela je da živi i voli.

 

Zahvaljujući svom duhu i nezasitoj želji za muškarcima, pokojna glumica je imalaljubavnu istoriju o kakvoj većina žene može samo da sanja.

 

Ovo je devet stvari koje po Liz moramo znati o ljubavi:

 

foto: Profimeda

 

Drzak i skandalozan potez kojim je ušla u legendu: Evo kako je Merilin Monro uspela da ostavi Elizabet Tejlor u svojoj senci ZAUVEK

 

Igraj po svojim pravilima, društvo zanemari

 

Nije mi cilj da budem obična domaćica. Nisam, niti bih to ikada mogla biti, naglasila je Liz jednom prilikom. I imala je pravo, jer je bila sve samo ne obična. Dok su njene vršnjakinje izigravale žene iz Stepforda, Liz je sledila svoje ambicije u karijeri i nizala muževe kad razvod nije bio ni blizu prihvatljiv kao danas. Zaista je bila žena ispred svog vremena.

 

Udaj se za onog koji misli da si dar od Boga

 

Njen peti (i šesti!) suprug Ričard Barton u svom ličnom dnevniku je o Liz pisao vrlo poetično:

Ona je stidljiva i duhovita, nije ničija igračka, briljantna je glumica i lepša nego što može da se zamisli. Može da bude arogantna i tvrdokorna, ali i blaga i divna. Ona toleriše sve moje mane i pijanstva, utroba me boli kad smo daleko jedno od drugog. Ona me voli.”

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker