iskreno

Muškarci savetuju: Devojke, zbog ovoga ponekad jednostavno morate da nas ignorišete

0

Ovi saveti su zlata vredni - zato pažljivo čitajte.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Jedno od glavnih pitanja na koje devojke često nemaju odgovor, a i te kako žele da znaju je šta to pametno mogu uraditi kako bi zadržali pažnju svog dragog. Istina je da veze nisu namenjene kako bismo "njihovo veličanstvo" muškarce stavili na prvo mesto i razmišljali kako da im ugodimo, ali ono što želimo je harmoničan odnos, uzajmno poštovanje i ljubav, piše Cosmopolitan.

 

Da li ispunjavate ova tri važna uslova za dobar seks?

 

Iako u početku deluje kako bi nam momci skinuli zvezde sa neba i možda previše pažnje imamo, kako veza odmiče počinjemo da se brinemo gde je odjednom sve to nestalo ili se nama čini da toga više nema. Istina je da se momci zaista malo opuste posle nekog vremena i jednostavno dignu ruke, umesto da pronađu uzrok i odmah rade na poboljšanju odnosa.

 

foto: Profimedia

Ako je previše tih i nije nešto posebno raspoložen za seksi akcije i nakon pitanja "Da li je sve ok'?" nastavi da se ponaša isto, vreme je da preduzmete jedan mali trik koji smo saznali upravo od jednog muškog mozga.

 

Umesto što ćete se truditi da ga oraspoložite i da mu se umiljavate kako bi povratio svoje normalno raspoloženje uradite baš suprotno. Pustite ga...

 

Ignorišite ga, ponašajte se kao on! Dajte mu prostora da shvati da možete bez njega, da se svet ne vrti oko njega.

 

Da li vas je ovaj savet šokirao? Znamo da mislite kako je tužno što momci tako funkcionišu i da je ignorisanje jedini pravi recept da dobijete ono što želite i zaslužujete, ali povremeno nije loše iskoristiti tu metodu. Naravno, ova mala tehnika će uspeti samo ako on ima osećanja prema vama, u suprotnom ignorisanje ne može biti put do srećne veze.

 

makonda-tracker