sex talk

Neukrotiva zver ili potpuno neiskusan? Saznajte pre nego što uđete u njegovu spavaću sobu (FOTO)

0

Samo jedan pažljivi pogled otkriva više nego što bi on to želeo. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Situacija u vašoj novoj vezi je počela da se razvija i vi se već pripremate za taj intimni trenutak među vama. Ipak, jedan pažljivi pogled na njega otkriće vam sve što treba da znate o njegovim seksualnim veštinama i aktivnostima. 

 

1. U fioci pored kreveta drži kondome, seksi igračke i lubrikante, a ormarić u kupatilu skriva uloške i / ili tampone, ukosnice za kosu, ženske žilete za brijanje i dodatne četkice za zube. Njega ništa ne može iznenaditi.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Shutterstock

 

2. Lepo uređeno i uredno kupatilo znak je da ga muškarac često koristi, ali i da dovodi u svoj stan žensko društvo. On ipak vjeruje u onu poznatu: praksom do savršenstva!

3. Samopouzdano prilazi ženama i razgovara s njima o najrazličitijem temama, no nikad se ne hvali svojim postignućima u seksu. Pre će se njegovim iskustvom pohvaliti kakva bivša devojka, nego on. On je čovek od akcije.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Shutterstock



4. Nespretnost nije dio njegovog rečnika, niti ponašanja. Ima izvrsnu kontrolu nad svojim telom, uvek zna gde će sesti, kako se elegantno dići iz automobila ili kako osvojiti ženu na plesnom podijumu.

5. Zna se služiti jezikom u doslovnom i prenesenom značenju. Umetnost šaputanja nestašnih rečenica prije odlaska u spavaću sobu za njega nije nepoznanica. U izražavanju svojih želja je vrlo jasan i precizan.

makonda-tracker