uživajte

Dame, seks nakon porođaja nije bauk: Muškarci će obožavati vaše telo i želeće vas više

0

Novo istraživanje otkrilo je da seksualni život roditelja ipak ne pati zbog dolaska bebe. Ne samo da seks nakon rođenja dece postoji, nego je i bolji i češći nego pre!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prema novom istraživanju seksualni život se poboljšava nakon rođenja deteta! Istraživači britanske web stranice anketirali su 1118 parova roditelja i utvrdili da, dok novi roditelji u proseku čekaju 58 dana nakon porodjaja do ponovnog seksa, neverovatnih 94 posto tvrde da su zadovoljni svojim seksualnim životom nakon dolaska deteta.

 

Poverenje je ključ: Ovo su 5 dozvoljenih belih laži zarad njegovog samopuzdanja
 

Naime, 57 posto kaže da dete poboljšava seksualni život. Gotovo trećina kaže da je seks češći nego pre rođenja deteta, a četiri od pet anketiranih kažu da su više usresređeni na kvalitet nego količinu seksualnih odnosa.

U proseku, novi očevi žele seks dva puta nedeljno, dok su mame izjavile da im je jednom nedeljno sasvim dovoljno, a dve trećine roditelja redovno ide na sastanke.

 

foto: Shutterstock

 

Jedna zanimljivost je i da 20 posto žena priznaje da koristi seksualne aktivnosti za rešavanje nakupljenih kilograma od trudnoće!

 

A oboje partnera priznali su da koriste seks na brzaka dok žele da nagovore drugu stranu da obavlja kućne poslove.

 

Nastvak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker