Predstavljamo

Vrući razgovori: SVE što bi trebalo da znate o seksu DO 35. godine

0
Ne gubite više ni dan vremena, već ovde i sada saznajte sve što vas zanima!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

On ne mari da li ste sveže depilirani.

 

Zaista mu nije bitno da imate potpuno glatke noge ili vam se potkrala koja dlaka viška.

 

Širina je važnija od dužine.

 

Veličina penisa boljka je mnogih muškaraca, piše Cosmopolitan. Međutim, istraživanja su pokazala kako je ženama od veličine važniji izgled penisa i širina nego dužina.

 

Žene to rade i vole.

 

Samozadovoljavanje opušta, ublažava menstrualne bolove, izvor je užitka i pomaže upoznavanju vlastitog tela. Ne sramite se samozadovoljavanja.

 

I on voli da se mazi.

 

Tokom seksa i muškarci i žene otpuštaju hormon oksitocin koji se naziva i "hormon zagrljaja". Oksitocin potiče želju za intimnošću, ali i i utiče poverenja kako kod muškaraca tako i kod žena.

 

Muškarci otkrivaju šta vole da im radite u krevetu, a 6. će vas ostaviti bez teksta

 

Vredi eksperimentisati.

 

Različitost će začiniti seksualni život i rasplamsati strasti. Bez obzira na to da li istražujete nova mesta ili poze sve što želite vredi da se proba. Pročitajte i sve o trikovima iz Kama Sutre za nezaboravan seks.

 

Filmovi za odrasle su OK.

 

Ideja da ženama treba duže da se uzbude nije tačna u svim slučajevima. Istraživanje Univerziteta Montreal otkrilo je kako se žene tokom gledanja filmova za odrasle uzbude isto brzo kao i muškarci...

 

Seks s čarapama je zakon.

 

Holandsko istraživanje otkrilo je zanimljivu vezu između hladnih stopala i orgazma. Naime, parovi koji imaju hladna stopala teže su postizali orgazam i samo ih je 50 odsto u tome uspelo. Kada su obuli čarape tokom seksa taj procenat povećao na 80 odsto.

 

Iskrenost nije uvek najbolja opcija.

 

Prevara sa zgodnim susedom vam je pala na pamet, neko vam je ukrao pokoji poljubac? Progutajte krivicu i krenite dalje ukoliko znate da vam to baš ništa nije značilo.

 

Glumiti orgazam je besmisleno.

 

Pokažite partneru tačno šta želite i šta vam odgovara.

 

Ako ste preumorni nemojte se forsirati.

Ukoliko vas boli glava ili ste jednostavno preumorni recite to partneru i odložite seksi igrice za drugo veče!

 

Veličina je uglavnom važna samo njemu.

 

Istraživanje na čak 50.000 žena i muškaraca otkrilo je kako je čak 85 odsto njih zadovoljno veličinom muškog ponosa. Za razliku od njih samo je 45 posto muškaraca je nezadovoljno svojom obdarenošću. Dajte mu do znanja kako je on sve što trebate.

 

Manje seksa znači više posla.

 

Ukoliko u vašem odnosu ima sve manje seksa, verovatno imate dosta obaveza na poslu. Istraživanje Univerziteta Gotingen u Nemačkoj potvrdilo je to na istraživanju sprovedenom na čak 32000 ljudi. Ljudi koji imaju samo jedan odnos nedeljno ili nijedan više se okreću poslu i više rade.

foto: Profimedia

Zabavljajte se.

 

Monotonija u krevetu plaši mnoge, ali samo treba da date mašti na volju i dopustite sebi zabavne trenutke. Isprobajte striptiz, seks ispred ogledala, igranje uloga. Saznajte više o seksualnim fantazijama koje žene žele da isprobaju, ali ih je sramota da to priznaju.

 

On misli da ste privlačni.

 

Sviđate mu se baš takvi kakvi jeste i ne zamarajte se s nesavršenstvima koje samo vi vidite.

makonda-tracker