obratite pažnju

Da li ih ispunjavate: 5 znakova da ste dobri u seksu

0
Dobar seks i veština u krevetu su podložni subjektivnom utisku, a definicija se menja od osobe do osobe. Evo šta zapravo pokazuje da ste savršeni među čaršavima.
foto: Profimedia
foto: Profimedia


1. Kreativni ste 

Moj dečko je najbolji seksualni partner kog sam ikad imala, i to zato što nikad nije dosadan", priznaje 27 godina stara Ivana.

Retko kad to radimo u krevetu. On inicira seks u kuhinji, prebaci me preko stolića u dnevnoj sobi, čak smo imali seks i u ormaru. Uzbudljivo je kad nikad ne znam šta će sledeće da uradi."


Svi ih imaju, a niko o njima ne priča : 3 problema koje svi parovi imaju u krevetu

2. Avanturista ste 

Titulu dobrog u krevetu nećete dobiti ako imate samo jedan potez koji pali", kaže 40 godina stara Branka.

Ključ je u stavu i želji da isprobate nove stvari, strast u očima dok to činite i sposobnost da se smejete kad tela proizvode čudne zvukove. Pustolovni duh i spremnost na zabavu je ono što vas čini zapanjujuće dobrim u krevetu."


3. Pričate o seksu i dok ne vodite ljubav

Moj dečko i ja šaljemo jedno drugom bezobrazne poruke", priznaje 23. godine stara Marta.

Obožavam što smo otvoreni i iskreni o svojim seksualnim životima i možemo o tim stvarima da govorimo uvek." 


Ne mučite se više pitanjem da li mu se sviđate: Ovo je 6 pouzdanih znakova da ste u centru njegove pažnje!

Na primer, nedavno me je dragi prekinuo u gledanju omiljene serije kako bi mi objasnio zašto ga je toliko uzbudio oralni seks koji sam mu priredila nekoliko dana ranije. Kad je iskren sa mnom osećam se poželjnom, ali i uvek međusobno učimo šta nam odgovara u seksu."


4. Ne bojite se da budete glasni 

Nije mi namera da probudim sve komšije u zgradi, ali volim kada moj muž jasno i glasno izražava šta mu odgovara u krevetu. Pogotovo ako pogodi onu finu ravnotežu u količini strastvenih uzdaha i stenjanja - nema ništa seksepilnije i više uzbuđujuće za mene od toga", kaže Tomislava.

Jednom sam bila s frajerom koji je praktično ćutao sve vreme, i uopšte mi se nije svidelo."


Ovim stvarima muškarci ne govore ne: Top 5 muških fetiša

5. Imate samopouzdanja – čak i kad ne znate šta radite 

Moj dečko i ja nedavno smo probali vezivanje u krevetu po prvi put. Bio je toliko u kontroli cele situacije da sam ga posle pitala da li je to već radio", kaže 29 godina stara Manuela.

Rekao je da nije, ali da je znao da me nesigurnost preplašila, pa je odlučio da se ponaša samopouzdano. To me je užasno uzbudilo."



makonda-tracker