ŽENSKO TELO

Ben Wu kuglice: Magične kuglice koje žene koriste za seksualnu stimulaciju

0
Zašto svaka dama treba da ima ben wa kuglice? Dopala vam se ili ne, knjiga 50 nijansi sive potegla je mnoge rasprave kada je reč o muško-ženskim odnosima i spavaćoj sobi.
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia


Elle.

Efekat koji proizvode veoma je sličan Kegelovim vežbama, ali za razliku od njih, težina i mobilnost kuglica povećavaju i seksualnu stimulaciju. Postoji legenda da su ih žene u drevnom Japanu koristile za masturbaciju















Što su kuglice manje i teže, komplikovanije ih je zadržati u vagini, te kada budete birale svoj par i to imajte na um

Na početku ih možete koristiti tako, kao ceo paket, a kada upoznate svoje telo, možete da budete kreativniji, da ih izvadite iz kalupa i koristite samostalno. Za svoju prvo iskustvo, odvojte dvadesetak minuta.

Pokušajte da ustanete i da ih i dalje zadržite unutar tela.

Takođe, opasnost predstavljaju i kašljanje, kijanje ili jak smeh. Vaš prvi trening trebalo bi da traje pet minuta dnevno, a bilo bi dobro ako biste mogli da vežbate svakog dana.



Tantra i Taoizam smatraju ben wa kuglice korisnim alatom koji uči svoje korisnike samokontroli i budi njihovu senzualnu stranu. Ako vam se desi da kuglica/e neće da izađe napolje, ne brinite, nije se zaglavila, to znači samo da su vam mišići previše stegnuti.

Važno je samo da se opustite i ona će iskliznuti napolje. ada vam bude potreban stress relief dobro je da ih imate kod sebe. 
makonda-tracker