ljubav

Kako JEDAN ZVUK može da začini akciju u krevetu? Edukator za intimne odnose otkrio veliku TAJNU dobrih LJUBAVNIKA

0

Taj zvuk može oboma pomoći da njihov provod u krevetu bude još bolji. 

Postoji nekoliko načina na koje zvuci koje ispuštate u krevetu mogu da poboljšaju vaš odnos.
Postoji nekoliko načina na koje zvuci koje ispuštate u krevetu mogu da poboljšaju vaš odnos.foto: PhotoAlto / Profimedia

Kad neki ljubitelji filmova pomisle na stenjanje tokom intimnih odnosa, padne im na pamet legendarni lažni orgazam Meg Rajan u "Kada je Hari sreo Sali".

 

Opet, neko se možda seti kada je čuo veliku buku blaženstva koja dolazi iz stana vašeg komšije pomislili: „Vau. Očigledno se dobro zabavlja."

U svakom slučaju, bilo da je namerno ili ne, ispuštanje zvukova tokom vođenja ljubavi može biti prilično moćan potez, isto kao i neke druge stvari.

 

Čak i najmanji zvuk bez daha može da saopšti da stvari idu odlično između čaršava.

 

Zvukovi mogu poboljšati vaš performans u krevetu
Zvukovi mogu poboljšati vaš performans u krevetu foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

A kao dodatni bonus, ispuštanje tih zvukova može čak poboljšati odnos prema studiji iz 2012. koju je objavio "Journal of Social and Personal Relationships".

 

Kako da koristim zvukove da  poboljšam seks?

 

Postoji nekoliko načina na koje zvuci koje ispuštate u krevetu mogu da poboljšaju vaš odnos.

 

Konkretno, možete ih koristiti kao indikator da vidite šta vaš partner voli ili ne voli, što će vas instant učiniti boljim ljubavnikom.

- Pokušajte da razvijete veštinu da otkrijete kada vaš partner glumi i kada ispušta autentične zvuke zadovoljstva. Ne samo da će vas ovo voditi kada je u pitanju njihovo zadovoljstvo, već može pomoći i vašem partneru da se oseća ugodno da se otvori i spusti svoje zidove -  predlaže Kenet Plej, internacionalni edukator za intimne odnose.

 

Bonus video: 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker