vredi probati

KAKO DA GA UZBUDITE I DA "AKCIJA" BUDE BOLJA NEGO IKAD? 5 saveta devojaka koje rade u "hot lajnu"

0

Ko bi bolje mogao da vas posavetuje?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedan od načina da povećate uzbuđenje i zadovoljstvo u spavaćoj sobi je i "prljava" priča, odnosno razgovor nalik telefonskom seksu pre same "akcije"!

 

Možda niste sigurni kako da počnete, da li će neki izraz vašeg partnera ili partnerku naterati da pobegne, a ne da vam se pridruži u krevetu? Potrebni su vam saveti i pomoć, a ko bi bolje pomogao od devojaka koje od ovoga zarađuju?


Ovo su najbolji saveti hot-lajn radnica za strastvenu "priču" u krevetu, piše Mondo.

 

1. Pripremite teren

 

"Naivno" ispipajte partnera ili partnerku tokom nekoliko dana. Kako reaguju na određene reči, izraze, od čega im se zacakle oči? Najbolje ćete znati šta ih najviše uzbuđuje u krevetu, pa napravite mentalnu belešku na šta da se fokusirate.

 

 

2. Opustite se

 

"Prljava" priča u krevetu bi trebalo da je zabavni ventil za oboje, ne nešto što će vas stresirati. Budite prirodni, opušteni i vedri.

 

3. Napravite sebi "izmišljenog lika"

 

Ako ne možete da se opustite, primenite glumačku tehniku, barem za početak dok ne uđete u fazon. Vi ste možda mirniji, vaš izmišljeni lik vatreniji. I obrnuto, ako ste vi direktniji, vaš izmišljeni lik može da bude tajnovit, tih, spreman da iznenađenjem probudi uzbuđenje u partneru ili partnerki. Radnice hot-lajna daju važan savet - nemojte menjati glas. Govorite kako inače govorite, ili će cela akcija delovati neprirodno.

 

foto: Shutterstock

4. Uradite to što ste rekli

 

Ako ste u krevetu maznim glasom najavili da ćete nešto uraditi, to zapravo i uradite. "Prljave" priče ne vrede ako se ne ostvare, jer sve ostaje samo na priči.

 

5. Budite aktivni

 

Iako je fokus "prljave priče" na govoru koji će povećati uzbuđenje pre samog odnosa, nemojte samo da pričate. Štaviše, radnice hot-lajna savetuju da budete aktivni, mazite partnera ili partnerku, dodirujte ih, a i sami "pojačajte" zvuke koje ispuštate.

 

 

makonda-tracker