Otkrivamo

Muški test za gospođicu Pravu: Padnete li na jednoj od ovih 7 stvari, izgubićete ga zauvek (FOTO)

0

Istina je! I oni imaju svoje kriterijume iako ih nikada neće priznati. 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

U potrazi za onom pravom osobom, svaka žena ima svoje kriterijume - da li je dovoljno nežan, da li će me saslušati, da li je pažljiv itd. Iako to nerado priznaju, muškarci takođe imaju svoje kriterijume pre nego što poveruju da ste vi baš ona prava žena sa kojom će provesti ceo život.

 

4 najveće greške koje pravimo: I najzaljubljeniji muškarac beži zbog ovakvog ponašanja

 

7. Samopouzdanje

 

Svaka dama ima nedostataka i sve smo vrlo svesne toga. Ipak, ukoliko svog partnera preopteretimo pričama o dijetama, vežbanjem, kosom ili nekim drugim delom tela kojim nismo zadovoljni stvaramo jedan veoma negativan utisak. Imajte na umu da polovinu slike koju neko ima o vama stvarate sami - kada sebi delujete lepo i kada prihvatite sve svoje mane i vaš partner će pomisliti da ste veoma sjajni.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Profimedia

 

6. Inteligencija

 

Iako svetom vlada opšte uverenje da se muškarci plaše pametnih žena, vreme je da prihvatimo istinu - nijedan mušarac pored sebe ne želi devojku uz koju će se postideti. Oni koji tvrde da njihova lepša polovina ne mora da bude inteligentna, jednostavno lažu.

 

Sveto pravilo svake veze: Da li ste ikada čuli za strategiju 2-2-2? (FOTO)

 

5. Smisao za humor

 

Ukoliko shvatate njegove šale i uspete da ga nasmejete već ste na pola puta. Smisao za humor odaje snažnu i sposobnu osobu, a svako želi da bude pored osobe koja će mu dan učiniti zabavnijim.

 

4. Empatija

 

Da, empatija je još jedna od poželjnih stvari. Ukoliko želite da vaš izabranik zadovoljava samo vaše potrebe, niste na putu ka dugoj i srećnoj vezi. Žena koja je spremna na to da sa njim saoseća i pokaže zabrinutost čak i ako mu nije do razgovora osvojiće njegovo srce.

 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Profimedia

3. Spremna da ga sasluša

 

Muškarci se ne otvaraju toliko često. Upravo zbog toga, potrebna im je osoba koja će ih uvek saslušati i podeliti sa njima teške trenutke.

 

2. Samostalnost

 

Priznajte sebi - ni vas ne privlači osoba koja nema nikakav cilj u životu i dane provodi u besposličenju i dosadi. Isto je i kod suprotnog pola. Žena koja zna šta želi i bori se za svoju samostalnost pokazuje da je dovoljno zrela i sposobna za život u dvoje. Izgleda da i nismo toliko različiti kao što mislimo.

 

Nije važno koliko vremena provodite zajedno, nego kako: Tajni recept za dugu vezu ima samo jedan sastojak (FOTO)

 

1. Jednostavnost

 

Čuvena drama queen ume da bude zabavna, ali je već prevaziđena. Umesto da budete večna zagonetka, pokušajte da jednostavno razložite probleme i direktno mu ih predstavite.

makonda-tracker