#sextalk

Orgazmi koji traju satima: Bračni par otkrio 3 stvari koje vas vode do vrhunca

0

Od kada su sa javnošću podelili svoje seksualno iskustvo, Melani i Skot Meklur su zaintrigirali mnoge ljubavnike koji su spremni da uče od njih.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mladi bračni par je u razgovoru za britanski "Miror" otkrio da mogu da postignu orgazme na razne načine, od seksa i disanja, do posmatranja prirode ili plesanja na kiši.

 

Zanimljiv je podatak da njihovi orgazmi mogu da traju i po 18 sati, a toliko su povezani da da ako se nalaze u istoj prostoriji i netko od njih ima orgazam, odmah ga doživi i druga osoba, i to bez dodirivanja.

 

Upravo zbog toga, supružnici su pokrenuli "Ecstatic Hearts" radionice u okviru kojih podučavaju ljude tantričkom seksu i samoj filozofiji života.

 

Oni ističu da Tantra pomaže dubljoj povezanosti partnera, poveća njihovu ntimnost i dovodi do neverovatnih orgazama.

 

Bezbroj orgazama posle kojih nećete znati gde ste: Jednostavan trik sa čašom vode koji 100% radi

 

"Melani i ja možemo da doživimo orgazam kroz disanje, grljenje i dodirivanje, jednako kao i kroz seks. Čak nas i zvukovi, mirisi i ukusi mogu poslati u stanje potpune ekstaze. Možemo doživeti orgazam i sa prijateljima sa kojima nikad nismo imali seks, ali s kojima praktikujemo Tantru. Pre nekoliko meseci išli smo na izlet sa prijateljima i doživeli smo orgazam od munja", objašnjava Skot.

 

Melani se takođe pohvalila da svakodnevno postiže orgazme, koji traju satima…

 

"Otkad smo Skot i ja otvorili srca, redovno imam osmosatne ili devetosatne orgazam. Mogu da doživim ekstazu od energije Zemlje, vode i prirode", istakla je ona i dodala:

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker