Ambiciozna, na mamu

U centru sve pažnje BEZ IJEDNE REČI: Kako Kaja Džordan Gerber planira da osvoji svet (FOTO)

1
Ćerka slavne Sindi Kraford polako ali sigurno gradi karijeru manekenke i glumice. Njen plan je prilično jednostavan, na njenom putu ka vrhu nema niti jednog skandala, te je mama verujemo izuzetno ponosna na mlađanu Kaju Džordan Gerber...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kaja Džordan Gerber se svojski trudi da osvoji Holivud baveći se modelingom i glumom. Trudi se da osigura svoje mesto pod nebom, i u tome ima dosta uspeha.

 

Pored toga što Kaja neodoljivo podseća na slavnu mamu Sindi a s obzirom da dizajneri i modne kuće za svoje reklamne potrebe jure što mlađe i što neobičnije mlade dame, upravo ona bila je, priznaćete, logičan izbor.

 

Samo njoj otkrila svoju najveću tajnu: Ćerka Sindi Kraford ispričala šta joj je majka ostavila u AMANET! (FOTO)

 

Naime, uspela je da dobije ugovore sa ozbiljnim modnim kućama već sa 13 godina. Trenutno je deo kampanje dizajnera Marka Džejkoba, ali u njenom portfoliu su modne agencije: Dolče i Gabana, Džeremi Skot i Kelvin Klajn.

foto: Profimedia

Što se tiče glume, mala Sindi bila deo filmske ekipe "Sister Cities" zajedno sa Stanom Katić i Džeki Viver! Zato zaključujemo da su joj mala uloga i rad sa svetskim dizajnerima doneli su i više nego dovoljno za jedan tinejdžerski džeparac i preko milion pratilaca na druptvenoj mreži Instagram.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Kaja ne daje izjave za medije, od svog kruga prijatelja se praktično ne odvaja... Sa mamom ne posećuje događaje koji su "veći od nje same". Ona zna da je čitav svet posmatra, te svojim lepim ponašanjem i velikim trudom kao da poručuje - videćete vi još mnogo toga!

makonda-tracker