fantastična prilika

Ne propustite priliku da naučite kako da od sebe napravite svetski brend: Cosmo Masterclass by Tamara Kalinić x Aura

0

Masterclass će biti održan 23. decembra u Beogradu u hotelu Hyatt Regency Belgrade, a prijave su u toku.

foto: Promo
foto: Promo

Najprodavaniji ženski magazin na svetu Cosmopolitan u saradnji sa najuticajnijom blogerkom i influenserkom na našim prostorima, Tamarom Kalinić održaće masterclass na temu razvoja digital karijere i kako da svoje snove pretvorite u konkretan posao, a od sebe stvorite svetski brend. Aura, kozmetički lider na srpskom tržištu i Hyatt Regency predstavnik jednog od najmoćnijih lanaca hotela, podržavaju ideju Cosmopolitana i kroz partnerstvo na ovom projektu motivišu milenijal generaciju da svoje prve korake u svetu biznisa napravi upravo posredstvom digitalnih medija.

 

Tamara će dva sata pričati o marketingu, društvenim mrežama, brendiranju i kako da svoj omiljeni hobi pretvorite u posao od kojeg ćete lepo živeti i zarađivati. Sve što vas je ikada zanimalo o pokretanju samostalnog digital biznisa, moći ćete da saznate na masterclassu, a imaćete i priliku da se prijavite za zlatnu kartu koja omogućava dodatne pogodnosti i razgovor u manjoj grupi sa postavljenjem konkretnih pitanja.

 

Ne propustite priliku da napravite prvi korak za svojoj uspešnoj karijeri, a Tamara će vam preneti sva svoja iskustva i savete.

 

Datum održavanja je 23. decembar, cena učešća je 8,500 dinara.

Za više informacija i prijavu pozovite na broj telefona 0648660116 ili nam pošaljite upit na Instagramu (cosmopolitan_serbia) ili Fejsbuk stranici (Cosmopolitan Srbija).

 

 

makonda-tracker