Tajna vredna miliona

Obogatile su se za kratko vreme: Kardašijanove otkrivaju 4 vrednih biznis lekcija koje garantuju zaradu (FOTO)

0

Bilo da ih obožavate ili vas nerviraju, ne može se poreći činjenica da je porodica Kardašijan postala ne samo svetski poznata, već i veoma uspešna

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pored rijalitija koji je čitav svet prikovao za male ekrane, sestre Kardašijan su uspele da razviju i svoje biznise, nevezano za televizijsku popularnost koje su brzo sticale.

 

Niko nije ni znao da su toliko bliske: Viktorija Bekam i Kortni Kardašijan urnebesnim fotografijama nasmejale Instagram

 

Stručnjaci za marketing tvrde da najveća greška koju možete napraviti u ovom slučaju jeste ideja da kopirate model Kardašijanovih na svoje bližnje i svoju porodicu. Oni ističu da je mnogo važnije primetiti cake kojima se Kardašijanovi služe.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

foto: Profimedia

 

#1. Prihvatite nove društvene platforme

 

Kim Kardašijan danas ima 56 miliona pratilaca na Twitteru i skoro duplo više na Instagramu. Ipak, mnogi zaboravljaju da je upravo ona jedna od prvih koja je prihvatila ove trendove.

 

Suze, jecaji i očaj: Kim Kardašijan ne može da zaustavi suze jer nije lepo ispala na fotografijama

 

Međutim, otvoriti nalog na nekoj društvenoj mreži je veoma lako, a ono što je nju proslavilo jeste činjenica da redovno posećuje ove platforme, da razgovara sa svojim fanovima i da je u neprestanoj interakciji što joj samo povećava broj pratilaca.

 

 

Stručnjaci tvrde da je dokazano da ukoliko sa svojom publikom direktno stupite u kontakt i pritom ste talentovani za to, vrlo lako možete izgraditi pravu imperiju šta god da pokušate.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Profimedia

 

#2. Vaši prijatelji su vaša nabolja investicija


Slična situacija dogodila se i Kajli Džener koja je armiju svojih pratilaca na Instagramu iskoristila kako bi lansirala svoju make-up liniju.


Sve četiri u blagoslovenom stanju: Kortni Kardašijan trudna (FOTO)

 

Kajli je podelila sa svojom publikom kako izgledaju njeni proizvodi, kako se nanose i koji se efekat njima postiže.

 

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

 

Ona tvrdi da nije plaćala nikakve reklame za svoju liniju kozmetičkih proizvoda, a uspela je da od ovog brenda zaradi milione.

 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: PRofimedia

 

#3. Sve je biznis

 

Mnogi se pitaju da li se išta može naučiti od Kris Džener. Prava istina je sledeća - može i te kako. Iako je njen potez veoma surov Kris je videla priliku koja bi njenoj porodici donela novac i iskoristila je.

 

Napravio je milijardu dolara zato što je promenio par ključnih stvari u svom životu: Saveti preduzetnika Toma Bilija za bolju karijeru

 

Ipak, ono što je dobro u svemu tome jeste da je Kris vrlo brzo obezbedila svoju porodicu i pružila im priliku da naprave zavidne karijere. Kris se postavila kao vođa čitave porodice, a stručnjaci savetuju da svako u sebi pronađe takvu stranu ličnosti koja će ih voditi i goniti na prilike koje ne se ne smeju propustiti.

 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Profimedia

 

#4 Izazovite industriju - zaslužila je to!

 

Kloi Kardašijan je izazvala tržišnu potrebu da neprestano promovišu isti standard lepote - mršave devojke manekenskih linija. Ona je osnovala liniju Good American koja prati veličine koje se ne nalaze često na tržištu.

 

Mnogi nisu spremni da OVAJ korak: Evo kako je 400 najbogatijih ljudi na svetu zaradilo svoj NOVAC (FOTO)

 

Osim što je ovaj njen potez naišao na veliko odobravanje, Kloi Kardašijan je uspela da se ostvari u ovom biznisu jer konkurencija skoro da i nije postojala.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker