#musthave

Bez trunke sumnje: 5 sigurnih odgovora na svaku vašu odevnu dilemu (FOTO)

0
Ovi odevni komadi mogu ujedno biti i poslovna uniforma, ležeran outfit za piće nakon posla, a uz minimalnu promenu šminke - iz dnevne pretvaraju se u večernju kombinacju primerenu romantičnoj večeri ili klupskoj atmosferi!
foto: Instagram
foto: Instagram

1. Jednostavno odelo

 

Kada je reč o poslovnim situacijama, jednsotavno odelo u neutralnim bojama uvek je dobar izbor. Bilo da birate klasično crno odelo strogog kroja ili preferirate ona ležernija i od laganijih materijala, odelo će se podjednako dobro slagati sa običnom majicom, košuljom ili rolkom, ali i sa patikama, kao i naravno cipelama na petu ili čizmama.

 

Par cipela koji će svaka poslovna žena MORATI da ima: Štikle koje će vam promeniti život u roku od 3 minuta (VIDEO)

 

Za večernju varijantu, transformaciju ćete postići podvrnutim rukavima sakoa, kosom podignutom u punđu ili visoki messy rep i karminom u omiljenoj, jarkoj boji.

 

A photo posted by MODERN LEGACY (@kaity_modern) on

2. Farmerke i bela košulja

 

Ova dva komada, kombinovana zajedno, daju primer ležerne uniforme za svaki dan. U onim danima ispunjenim poslovnim obavezama, birajte tamniuje nijanse jeansa i belu košulju od nekog finijeg materijala ili elegantinijeg kroja, koji ove sezone možete pronaći u vidu popularnog modela sa mašnom oko vrata.

 

makonda-tracker