Ona radi u nuklearnoj bazi

Cilj nove misice Amerike - da inspiriše: Napredujte u oblastima poput matematike, tehnologije, kompjuterskog inženjeringa! (FOTO)

0
Misica Amerike Kara Meklou rođena je u Napulju, ali je odrasla u Virdžiniji. Kako je objasnila, njen cilj je da inspiriše današnju omladinu da radi sve što je u njihovoj moći kako bi napredovali u oblastima kao što su tehnologija, matematika i kompjuterski inženjering.
foto: Youtube Screenshot
foto: Youtube Screenshot

Pobednica Kara Meklou krajnje je iznenadila svetsku javnost. Naime, ova lepotica završila je hemiju i nuklearnu fiziku, i radi u nuklearnoj bazi. Iz tog razloga, njen cilj je da inspiriše današnju omladinu da radi sve što je u njihovoj moći kako bi napredovali u oblastima kao što su tehnologija, matematika i kompjuterski inženjering.

 

S njenom lepotom smo upoznati odavno, a on će vas osvojiti: Naša bivša misica pokazala supruga (FOTO)

 

Misica je takođe pozvala državu da radi na smanjenju siromaštva i na poboljšanju rodne jednakosti.

foto: Youtube Screenshot

Želim da Amerikancima pokažem šta je prava definicija Amerikanca. To nije samo jedno lice. To su mnoga različita lica ljudi koji su deo ove zemlje. Ponekad se osećam isključeno iz razgovora i debate jer nisam rođena ovde, ali to ne znači da nisam Amerikanka", zaključila je pobednica.

1 / 4 Foto: Youtube Screenshot

 

makonda-tracker