Upamtite

Nećete verovati: OVO je pitanje koje ni jedna žena ne želi da čuje kada ode na odmor

0
Svaka mama vrlo dobro zna koliko je zahtevno čuvati slatke mališane. Ali, i mama je potreban odmor. Međutim, ukoliko se putuje bez dece, postoji jedno pitanje koje svaku mamu veoma pogodi...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

A ko čuva tvoju decu?"



Dobila sam poruku, rečeno mi je da dam otkaz: Ovo je poruka zaposlene majke koja je oduševila svet (FOTO)

Volim svoju decu više od svega i ne mogu da zamislim život bez njih, ali s vremena na vreme treba mi malo vremena, daleko od njih. Ne znam zašto je takav tabu kad majka insistira na kratkom predahu od dece, niti zbog čega se većina žena u mom krugu kani toga", otkriva mama Marija.

Suprug je bio na plaži sa ćerkom i sinom, a ja sam odlučila da nazovem mamu i popijem kafu na obližnjoj terasi kafića gde smo svi zajedno odlazili tokom letovanja. Ne samo da me je mama pitala ko mi čuva decu, nego me isto to upitao i konobar koji me je video s njima nekoliko puta u tih nedelju dana", požalila se ona.



Budite zdrav, srećan i produktivan radnik: Koliko važnu ulogu u radnom danu igra pauza za ručak?


Zanimljivo mi je da mog muža niko ne pita ko čuva njegovu decu dok je na putu, jer se podrazumeva da to radi majka deteta", ističe ova mama.

Još mi je gore kad me osuđuju žene iz moje okoline, na primer, mame koje znam iz vrtića. One su pod utiskom da bi svet stao kad bi supruzi preuzeli brigu o deci na jedno popodne, i da ne bi znali da naprave ni sendvič, a kamoli skuvati ručak.

Ja sam srećna što me moj muž podržava, i zna da preuzme kormilo kako bih ja mogla malo da se odmorim", zaključuje Marija.

makonda-tracker