ogroman uspeh!

Nagrada za izuzetan doprinos: IAA Srbija na Svetskom kongresu

0

Na 45. Svetskom kongresu u Maleziji, izvršnoj direktorki IAA Srbije Jeleni Ivanović dodeljena je prestižna nagrada - IAA Compass Awards u kategoriji “IAA Executive Director Award”.

Izvršnoj direktorki IAA Srbije Jeleni Ivanović dodeljena je prestižna nagrada IAA Compass Awards
Izvršnoj direktorki IAA Srbije Jeleni Ivanović dodeljena je prestižna nagrada IAA Compass Awardsfoto: Promo

 

Ova nagrada odaje počast i priznanje za posvećenost i postignute rezultate, kao i za izuzetan doprinos u ostvarivanju globalnih i lokalnih ciljeva International Advertising Association.

 

Prvi put u ovom milenijumu nagrada gobalne IAA kancelarije je stigla u Srbiju.

 

Članovi žirija, predstavnici regiona Međunarodnog udruženja za marketinške komunikacije (IAA), temeljno su ocenili nominacije za prestižne nagrade, uzimajući u obzir predanost i angažovanost dobitnika u ostvarenju ciljeva IAA.

 

Na svečanoj ceremoniji kojoj je prisustvovalo preko hiljadu delegata iz celog sveta, priznanja u različitim kategorijama (ukupno 6) uručio je globalni predsednik IAA Sasan Saeidi:

 

Čestitam dobitnicima ovih prestižnih nagrada. Uradili ste ogromnu stvar kako za svoje chapter-e, tako i za globalni network. IAA je ono što jeste, upravo zahvaljujući vama i vašem radu. Globalna mreža vam je zahvalna na svemu što radite.

 

Izvršnoj direktorki IAA Srbije Jeleni Ivanović dodeljena je prestižna nagrada IAA Compass Awards
Izvršnoj direktorki IAA Srbije Jeleni Ivanović dodeljena je prestižna nagrada IAA Compass Awardsfoto: Promo

Ovim povodom Jelena Ivanović, dobitnica „IAA Compass Award“ nagrade i izvršna direktorka IAA Srbije, izjavila je:

 

Na trofeju je napisano moje ime, ali nagrada pripada svim članovima IAA Serbia. Suštinu asocijacija čini zajedništvo, okupljanje ljudi i rad na ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Raduje me da je IAA Global prepoznao naš trud koji svakodnevno ulažemo u razvoj marketinške struke u Srbiji. Hvala na tome!

 

IAA Compass Awards priznanja kreirana su sa ciljem da se u fokus stave pojedinci i asocijacije koji su pokazali nesumnjive rezultate u promovisanju marketinške struke, odnosno sopstvenim primerom inspirisali i služili struci svojom vizijom, energijom i posvećenim radom.

 

O IAA Srbija

 

IAA Srbija deo je globalne tripartitne mreže koja broji preko 70 zemalja. Od svog osnivanja u Srbiji, 1992. godine, do danas udruženje broji skoro 150 članova širom zemlje, koji dolaze iz redova oglašivača, agencija i medija. Cilj IAA Serbian Chapter jeste realizacija različitih programa koji su usmereni na podsticanje razvoja marketinške industrije u Srbiji u sferi edukacije, regulative, samoregulative, regrutacije i edukacije mladih članova.

makonda-tracker