oduševićete se

Kako raditi lakše i brže, a ZARADITI VIŠE? Ova besplatna aplikacija zauvek će promeniti vaš život

0

Jeste li znali da više od polovine ljudi neće ponovo kupovati na mestu na kom su imali loše iskustvo? Kako učiniti kupovinu najprijatnijom i najbržom mogućom i povećati prodaju?

Kupovina je olakšana uz pomoć aplikacije RaiPos
Kupovina je olakšana uz pomoć aplikacije RaiPosfoto: gpointstudio, Shutterstock

Svet tehnologije se neprestano razvija, pa ni savremene metode plaćanja nisu izuzetak. Kako živimo u užurbanom vremenu, i ponuda i naše potrebe se konstantno menjaju, ali jedno je uvek i isto i prilično očigledno – potreban nam je efikasan i siguran način za brzo i jednostavno plaćanje.


To je, na kraju krajeva, jedan od preduslova za uspešno poslovanje i povećanje prodaje, zar ne? Potrošači prilikom plaćanja očekuju što kraće, pogodno i beskontaktno iskustvo i vraćaju se na mesta koja im pružaju baš to.


Anketa koju je 2014. godine sproveo Gartner, kompanija za tehnološka istraživanja i konsalting sa sedištem u Stamfordu, pokazala je nešto zanimljivo: čak 64 posto potrošača smatra samo iskustvo kupovine važnijim čak i od cene. I ne samo to, nego je utvrđeno i da više od polovine ispitanika neće ponovo kupovati na mestu na kom nije bilo zadovoljno iskustvom.

 

Raiffeisen banka
foto: Raiffeisen

Zbog toga je odluka o pravom načinu plaćanja jedna od najvažnijih koje privrednik može da donese. Kako izbeći gužve, ubrzati plaćanje, primiti više uplata istovremeno – sve su to teme koje je važno imati u vidu, a iznenadićete se koliko je sve to lako postići.


Ukratko, koje rešenje za plaćanje je najbolje za vašu firmu?


Idealan sistem mobilnog plaćanja podrazumeva:

 

  • brzo primanje uplate
  • praktičnost
  • besplatnu upotrebu
  • pregled transakcija u bilo koje vreme
  • uvid u slip


Ovakav metod sada postoji i u našoj zemlji, budući da Raiffeisen banka privrednicima nudi novinu koja bi mogla da olakša poslovanje i značajno poveća prodaju. Reč je o aplikaciji RaiPOS, uz pomoć koje preduzeća i preduzetnici svoje usluge ili proizvode mogu da naplate bez "klasičnog" POS terminala.

 

raipos aplikacija za plaćanje platnom karticom ili mobilnim telefonom bez terminala
raipos aplikacija za plaćanje platnom karticom ili mobilnim telefonom bez terminalafoto: Raiffeisen

Kako funkcioniše RaiPOS?


Drugim rečima, to znači da ne morate da budete vezani za terminal, već je sva oprema koju ćete koristiti – vaš mobilni telefon.


Sve što je potrebno jeste da vlasnik i/ili njegovi zaposleni na mobilnom uređaju instaliraju aplikaciju RaiPOS, koja može da se koristi bilo gde i bilo kada za prihvatanje plaćanja putem VISA i Mastercard platnih kartica, kao i plaćanja putem mobilnih telefona. Plaćanje je zato moguće na bilo kom mestu i čak na više telefona u okviru istog prodajnog mesta.


To čini aplikaciju RaiPOS sjajnim načinom da se poveća prodaja: više zaposlenih može da naplaćuje istovremeno i za tren, a izbeći ćete gužve, redove, nervozu kupaca...


Zahvaljujući NFC tehnologiji, koju poseduju svi noviji modeli smart telefona, ovakvo plaćanje je jednostavno, superbrzo, potpuno bezbedno i, na radost potrošača, beskontaktno.

 

Kupovina je olakšana uz pomoć aplikacije RaiPos
Kupovina je olakšana uz pomoć aplikacije RaiPosfoto: Dean Drobot, Shutterstock

Da stvar bude još bolja za privrednike, u pitanju je aplikacija koja se koristi besplatno, bez mesečne naknade.


Ovako moderan i efikasan sistem praktičniji je nego terminal jer u svakom trenutku vlasnici mogu da pregledaju sve transakcije, a postoji i mogućnost slanja digitalnog slipa putem SMS poruke ili i-mejla, kao i očitavanje putem QR koda.


Ko može da koristi aplikaciju RaiPOS?


Još jedna odlična vest je da ograničenja nema – RaiPOS aplikacija je na raspolaganju svim preduzećima i preduzetnicima registrovanim na teritoriji Srbije. To se odnosi na svaku prodajnu ili uslužnu delatnost za koju su registrovani, što znači da svako može da poveća svoj opseg posla, ostvari veću zaradu i efikasnost, a potrošači će mu se rado vraćati.
 

makonda-tracker